Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


76. Anna 2011. 10. 11. 13:37:17
Rákbetegek fóruma
Kedves Fehérke, Maka, Netboszi és Mindenki !

Ma délelőtt folyamán voltunk az Alternatív Gyógycentrumban. ( Nem voltak különösebb elvárásaink , párom betegsége és a segítségnyújtás foglalja le a gondolataimat... tudjátok miről beszélek... )
Várakozásunkon felüli volt a segítségnyújtás és az információ , amiket kaptunk. A terápiát kúra szerűen végzik , általában 1 vagy két hét. Ennyi idő alatt nem gyógyul meg senki sem , mi is tudjuk , de a módszerük az rendkívül egyedi. Én 21 ,párom 26 éve dolgozik egészségügyben egy-két dologra azért nekünk is van rálátásunk. Nem "sablon" kezelést alkalmaznak , hanem tényleg a betegre személyre szabottan. Mi esetünkben elkérték az orvosi papirjainkat , addig átbeszáltük, hogy melyik kezelés mit takar és mit tartalmaz, majd megkaptuk az összeállított terápiát , amibe szerepel a rákdiéta , mozgásterápia , tibeti hangtálas kezelés , meditáció , étrendkiegészítő , speciális készítmények( többek között B17 ) és speciális ételek elkészítésének elsajátítása , életmódtanácsadás és még sok más.
Kiderült , hogy daganatos beteg étkezés után 1 óráig nem is mozoghat , a hangtálas kezelés ugyanolyan hatással van a szervezetre , mint a standard masszírozás. Egy hét alatt a helyes életmód és a megfelelő táplálkozáshoz szükséges információ és a készítmények használata
elsajátítható , én is úgy gondolom.
Nagyon korrekt felvilágosítást kaptunk , Dr Ládi Szabolcs szakvéleménye sok betegnek jelenthetne megoldást és reményt. Az eddigi eredmények és tapasztalatok is rendkívül bíztatóak. Nyugodtan hívhatjátok Balla Nikolettet , nagyon segítőkész 06-20-3643733.
Ha kérdésetek van írjatok, amiben tudok én is segítek.
Mindenkinek jobbulást kívánok, Anna


77. habveros 2011. 10. 10. 21:05:12
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Mondanám kétségbe esetten:

"Édes jó Istenem!"Ez az egészségügy, meg a nagyravágyása,miközben kullog a GYAKORLAT után, és hogy ez ne legyen nyilván való, még keresztbe is tesz.

Maka, ez nem Neked szól, csak amit bemásoltál, attól kaptam fel a vizet.

A citromról:

"Kúra fokhagymával és citrommal


Mészleválás - Szívműtét elmaradhat


Ha az agyi erek, vagy a szívkoszorú erek beszűkültek, vagy elmeszesedtek, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő vegyülékből:

30 gerezd fokhagyma,
5 természetes – nem permetezett citrom

Elkészítése: a fokhagymát lehéjazzuk, aprítjuk. A citromot, héjával együtt apróra vágjuk, mixerben összeelegyítjük, és 1 liter vízzel a főzőlapra helyezzük. De csak az első buggyanásig hagyjuk a tűzhelyen! Ezután leszűrjük és üvegbe öntjük, hűvös helyen tároljuk /hűtőszekrény/.

A napi kupica likőr akár főétkezés előtt, akár főétkezés után fogyasztható. A gyógymód kipróbálói állítják, hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész testnek fiatalos regenerálódása. Meszesedések és ezek mellékhatásai, pl. látásnál, hallásnál csökkennek, és lassan elmúlnak.

A háromheti kúra után 8 nap szünetet tartunk, majd megismételjük. Ezután általános eredmény áll be. Ezt az olcsó ártalommentes, és gyógyhatású kúrát ajánlatos minden évben megismételni.

A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem érzi./ TÉNYLEG NINCS SZAGA, NEM BÁNTJA A GYOMROT/ A fokhagyma és a citrom hatása teljes mértékben érvényesül. A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét nyugodtan tudnak aludni. A mész feloldódott.

/Egy asszony esetében a tervezett szívműtét elmaradt, mert a vérzsíradék és a mész lemosódott. A fogazat romlásánál is jól bevált a fokhagyma gyógyhatása./


A link:
http://www.witamyn.hupont.hu/53/fokhagymacitromkura"

Nos, hogy a fekélyes, eldugult erekkel rendelkező lábamon rendet tegyek, megcsináltam a kúrát, és azthiszem még a tél folyamán ismételni is fogom.
Ja az eredmény, a fél évig stagnáló (ez is eredmény)10 ft-os nagyságú, gyulladt környezetű sebet két hét alatt BEFOLTOZTA (-m) ez a kúra.
Ahogy ismerem bennünket keringésileg, nagyon elképzelhető egy ilyet betenni a dagiterápiába.

Ez is azt bizonyítja, hagyni kéne a jól kipróbált dolgokat alkalmazni.
Ha netán valamelyik, egyébként a mi pénzünkből fizetett "KUTATÓ" meg a karja fejteni a MITŐL MŰKÖDIK-et, ám tegye, de, hogy előbb akarják tudni, azután eldönteni, hogy a pórnép alkalmazhatja e, na ez a vérlázító.

Sziasztok,Bandi


78. ggabi 2011. 09. 20. 20:07:11
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!
Valaki érdeklődött apukám hogyléte felől, köszönöm hogy gondolt ránk.
Hát sok jót nem tudok mondani. Bár nekem csoda, hogy még köztünk van (tavaly júniusban derült ki a daganat)... sajnos azóta sok tüdőrákos betegtárs elment...
Remélem ő még egy jó ideig köztünk lesz... szóval a kemó segít is meg meg is öli. Az ALIMTA + Cisplastin csoda volt, hogy összezsugorította a daganatot, apukám erőre kapott, tele volt energiával, életkedvvel. Aztán ugye az OEP nem finanszírozta tovább, átváltottak Gemcitabin + Cisplastinra. Na ez teljesen hazavágta szegényt. Most is 90 a haemoglobinja, és semmitől sem kúszik feljebb. Sem a cékla, sem a Falvin, sem a gyógyszerek nem segítenek. A múltkorában már kapott 3 zacsi vért, szerintem most is így lesz. Most kapná ebből a szarból a hatodik kezelést, de szerintem megint halasztódik. Nehezebben mozog az oxigén hiánytól, sok mindent elfelejt, ideges, ingerlékeny, sokat veszekszik, pedig régen nem volt ő ilyen. Sokat gondol az elmúlásra, azt hiszem valahol megbékélt vele, már nem tiltakozik olyannyira ellene, mint régebben. Semmi különös terápiát nem folytatunk. Méregtelenít folyamatosan, kúraszerűen szedi az Oxytarmot, folyamatosan megy a Legalon, Kolosztrum, Kreon, Pecsétviaszgomba, Flavinok, Vas+Folsav, C vitamin, Omega3, céklalé, szokott szódabikarbónában fürdeni, hát más most hirtelen nem jut eszembe... Szóval semmi olyan különös nincs, de nem is akarná beszedni, azt hiszem már sajnálja rá kidobni a pénzt. Szeptember 16-án volt kontroll CT-n, hát nagyon kíváncsi leszek az eredményre, hogy amit az ALIMTA próbált helyrehozni azt ez a szar új kemó mennyire tette tönkre. Ha lesz eredmény írok (egyébként minden nap olvasok :)
Puszi mindannyiótoknak, minden betegnek gyógyulást kívánok!!!


79. Marika 2011. 08. 29. 19:12:52
Rákbetegek fóruma
A fiam 28 éves és több mint két éve rákbeteg.Végbélrákkal kezdődött, aztán a gerincében volt egy egycentis daganat, és jelenleg is van még nyirokcsomó áttét. Emellett urológiai gondok és fél éve lábzsibbadás, ami miatt a bal lába térdtől lebénult. Csak járókerettel és tolókocsival tud közlekedni. Jelenleg is kap kemoterápiát, lassan már két éve.Iszonyú, hogy min megyünk keresztül. A nyugdíja kevés, a közgyógya nem elég a gyógyszereire. Sajnos, mi sem tudjuk nagyon segíteni. Szeretnék valakit megkérdezni,miben lehet bízni a "csodaszerek" közül. A múltkor egy "Dr" ajánlott valamit, rettenetes áron. Megkérdeztem tőle, hol van az esélyegyenlőség, mit tegyen aki ezeket nem tudja megfizetni. Azóta sem válaszolt. Mi ez a C vitamin kúra, ami szintén nem olcsó, és mi az igazság a Dávid professzor teájáról? Segítenek valamit, vagy az egész csak üzlet?
Köszönettel előre is


80. Marika 2011. 08. 29. 19:12:13
Rákbetegek fóruma
A fiam 28 éves és több mint két éve rákbeteg.Végbélrákkal kezdődött, aztán a gerincében volt egy egycentis daganat, és jelenleg is van még nyirokcsomó áttét. Emellett urológiai gondok és fél éve lábzsibbadás, ami miatt a bal lába térdtől lebénult. Csak járókerettel és tolókocsival tud közlekedni. Jelenleg is kap kemoterápiát, lassan már két éve.Iszonyú, hogy min megyünk keresztül. A nyugdíja kevés, a közgyógya nem elég a gyógyszereire. Sajnos, mi sem tudjuk nagyon segíteni. Szeretnék valakit megkérdezni,miben lehet bízni a "csodaszerek" közül. A múltkor egy "Dr" ajánlott valamit, rettenetes áron. Megkérdeztem tőle, hol van az esélyegyenlőség, mit tegyen aki ezeket nem tudja megfizetni. Azóta sem válaszolt. Mi ez a C vitamin kúra, ami szintén nem olcsó, és mi az igazság a Dávid professzor teájáról? Segítenek valamit, vagy az egész csak üzlet?
Köszönettel előre is


81. zsóka 2011. 07. 24. 16:54:04
Rákbetegek fóruma
Mustármag kúra

Fizikai testnek hatalmas tisztulást ad. Kb. 200 Ft 1 zacskó étkezési mustármag.
Nincs vele más teendőd, csak 1 evőkanállal bekapsz reggel és ráiszol egy pohár vizet. (Legalább így vizet is fogsz inni!)
És este ugyanígy!
Nem csapott evőkanál, hanem púpozásig!
Nem kell megrágni!
Ezek a csodálatos gömbök csodákra képesek. Van egy igen hosszú
bélrendszerünk, telis tele bélbolyhokkal, amik közül ezek a kis gömbök
kigörgetik a lerakódásokat.

Eredmény: feljavul a felszívódás, csomó méreganyag távozik a szervezetből, csodaszép lesz a bőr, a haj és sokkal energikusabb leszel.
Nincs lazítás! Nincs kihagyás! Kezd ezzel és zárd ezzel a napod!
6 hétig tart ez a mustármag kúra! Tavasszal és ősszel!

Nem kell csodagyógyszer jó drága pénzen! Csak egy kis figyelem a testedre ami minden nap lehetőséget ad a
megnyilvánulásra!

Ha már iszol ugyebár mentes ásványvizet! Szánj magadra ebben az
időben annyit, hogy most megiszom azt a 3 litert!
Víz alapú testet csak vízzel tisztíthatsz!
Te is megöntözöd a magot tavasszal, hogy legyen belőle gyönyörű termés Neked!
Hát most hajrá!

Méregtelenítő kúra mustármaggal (2)
Egy mustármagkúra időtartama hat hét, amikor is mindennap, a főétkezések előtt, éhgyomorra kell lenyelni egy kávéskanálnyi mustármagot, rágás nélkül, egy pohár vízzel. A kúrát egy évben kétszer, háromszor javasolt megismételni. A mustármagok emésztetlenül haladnak át a szervezeten, de közben a bennük lévő anyagok kioldódnak, és a belekben lerakódott, bélfalra tapadt bélsártól megtisztítják a szervezetet.
A bélrendszer salaktalanításán és fertőtlenítésén túl olyan jótékony hatásai vannak még a mustármagkúrának, mint a vértisztítás, a hajhullás és a köröm töredezettségének megszüntetése, a bőrpanaszok - pattanások, ekcéma, viszketés - enyhítése, az asztmás rohamok gyakoriságának csökkentése, valamint az érelmeszesedésben szenvedő betegekre is jótékony hatással van.


82. Netboszi 2011. 07. 15. 0:01:06
Rákbetegek fóruma
Hátha valaki nem ismeri

Filozófiánk szerint annyiféle rákbetegség van, ahány rákbeteg, mert abban vagyunk egyformák, hogy mindenki különbözik a másiktól. Ezért vannak alapelvek és nem mindenkire érvényes protokollok.

FELADATAINK:
Legelső, hogy a szervezet valamennyi sejtjének normális alapregulációs feltételei megteremtődjenek, kialakuljon elsősorban a laza rostos kötőszövetben az a helyzet, hogy minden sejt képes legyen egymással egészséges biokémiai és bioelektromos belső informatikai rendszerrel kommunikálni.
A daganatos betegségek esetében ezt a belső informatikai rendszert oly nagy teher éri, hogy a szervezet energia-háztartása, energiakészlete a megbomlott állapot kompenzációjára fordítódik, az oxigénhiány, a CoQ1O-hiány és a sejtek energiahiányos állapota egyre fokozódik (P. Nurse et.al 2002, Nobel-díj), s magára az öngyógyításra és az alkotó életre egyre kevesebb jut.
Ezért érzi magát a daganatos beteg fáradtnak, cselekvőképtelennek, ezért keseredik el, mert a lélek kész, és a test erőtlen.

MI EZEK UTÁN A GYAKORLATI TEENDŐ?

1. MÉREGTELENÍTÉS.
Először is megteremteni a már többletként jelentkező toxikus anyagok és a daganatsejtek elpusztulásával termelődő még több mérgező anyag folyamatos kivezetését a szervezetből úgy, hogy a keringésben mindenkor jelen lévő káros anyagok mennyisége ne haladja meg azt a küszöbértéket, ami a szervezet számára már visszafordíthatatlan önmérgezést is előidézhet.

2. AZ IMMUNRENDSZER FELÉPÍTÉSE, AKTIVÁLÁSA.
Ezzel egy időben immunológiai egyensúlyt teremteni, a legyengült, leromlott, károsított immunrendszert felépíteni azért, hogy a sokoldalúan megterhelt szervezet ne legyen áldozata a deformált sejtek elszaporodásának és a különféle másodlagos, harmadlagos fertőzéseknek.

3. A SZABAD GYÖKÖK ÉS AZ ANTIOXIDÁNSOK EGYENSÚLYÁNAK HELYREÁLLÍTÁSA.
Ez az egész szervezet valamennyi sejtjének alapregulációs harmonizálását jelenti, az immunológiai és hormonális vezérlésen keresztül, a vegetatív idegrendszer szimpatikus és paraszimpatikus egyensúlyának megteremtésével.

4. A TERMÉSZETES, HELYES TÁPLÁLKOZÁS AZONNALI ELINDÍTÁSA.
A szervezet méregtelenítésével, a természetes, helyes táplálkozás megkezdésével, a belső miliő lúgosra átállításával lehetővé válik a harmonikus erős immunrendszer felépítése, melynek képesnek kellene lennie a deformált előrákos és rákos sejtek megsemmisítésére.

5. A DEFORMÁLT DAGANATOS SEJTEK KÉPZŐDÉSÉNEK MEGÁLLÍTÁSA, ÉS/VAGY PROGRAMOZOTT ELHALÁSUK (APOPTÓZIS) BEINDÍTÁSA.
Így tudjuk megállítani a degenerációs folyamatot, a deformált sejtek képződését, valamint beindítani a daganatsejtek apoptózisát, azaz a daganatsejtek programozott sejthalálát.

6. STRESSZREDUKCIÓ.
Törekedni kell arra, hogy a stressz mértéke ne haladja meg a kompenzációs lehetőséget, mert a túlzott stressz jelentős energiaveszteséget és az immunrendszer tudományosan bizonyított komoly szintű legyengülését jelenti.

7. AZ AMALGÁM FOGTÖMÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA.
A rendkívül kényes sav-lúg egyensúly biztosítása a táplálkozás és életmód radikális átállításával az egyik legkörültekintőbben végzendő feladat. Rendet kell teremteni a szájüregben, mint mikrorendszerben, ez azt jelenti, hogy sem amalgám, sem más idegen anyag nem maradhat ott.
A szervezetben, ha a bevitt folyadékok koncentrációja - pl. cukros italok - meghaladják a sejtekben lévő koncentrációt, azzal a sejten belüli és sejten kívüli folyadékok indokolatlan besűrűsödését segítjük elő, s ez nagymértékben rontja az egész szervezet belső és külső informatikai rendszerét.
A könnyen oldódó szénhidrátok nemcsak a szájüreg, hanem az egész szervezet normális működését több oldalról is károsíthatják.

8. A RENDSZERES NAPI MOZGÁS ÉLETMENTŐ SZEREPE.
Meg kell teremteni az oxigénhiányos állapot helyett az oxigénnel jól ellátott állapotot.
Ahhoz, hogy az oxigén életfontosságú szerepét jól betölthesse, helyre kell állítani az optimális kapilláris keringést, azaz a szervezet mintegy 80-100 ezer kilométeres hajszálérhálózatának kifogástalanul kell működnie.
Ez a gyakori friss levegőn történő mozgással, szakszerűen, tudományosan összeállított lélegzőgyakorlatokkal történik.

9. AZ ANTIOXIDÁNS, VITAMIN, NYOMELEM, ENZIM, AMINOSAV és FLAVONOID, VALAMINT VALAMENNYI HIÁNYZÓ BIOLÓGIAILAG AKTIV ANYAG HIÁNYÁNAK FOLYAMATOS PÓTLÁSA.
Elő kell segíteni a vitaminok, makro-, mikroelemek, enzimek és egyéb biológiailag aktív anyag szervezetbe juttatását, felszívódását, mégpedig először vízben oldott formában. (Rácz et.al. 2002)
Meg kell teremteni a rendkívül káros sejtkárosító, sejtdeformálódást is okozó szabad gyökök redukálásának feltételeit, mégpedig a szervezet valamennyi közbülső anyagcsere-folyamatában, ezért olyan nagymennyiségű, természetes antioxidánst, vitamint, enzimet, aminosavat, makro-, mikroelemet és flavonoidot kell a szervezetbe juttatni, melyek minden szinten képesek ezt a feladatot maradéktalanul ellátni.

10. BE KELL INDITANI AZ ANGIOGENESIS-GÁTLÁST.
Meg kell teremteni az angiogenesis-gátlás feltételeit, ez pedig azt jelenti, hogy a daganat táplálásához ne alakuljanak ki újabb és újabb erek
(P. Gálfy et.al. 1996)

11. MEG KELL TEREMTENI A HARMÓNIKUS MIKROBIOLÓGIAI RENDET.
Meg kell teremteni a szervezetben a mikrobiológiai rendet, mert az oxigénhiányos, savas irányba eltolódott állapot a gombáknak kedvez, s normál esetben elsősorban a bifidus, thermofilus és acidofilus családnak van helye. Ezt megelőzően szükséges olyan anyagok alkalmazása, amelyek a már nem kívánatos mikrobákat szaporodásukban gátolják, de nem teremtenek rezisztenciát.
A bélbarát baktériumcsalád szervezetbe juttatásával egy időben szükséges a praebiotikus, azaz a probiotikus flóra táplálásához szükséges anyagokat is a szervezetbe juttatni.

12. CSÖKKENTENI KELL AZ IDÜLT, DEGENERATÍV GYULLADÁSOS ÁLLAPOTOT.
Meg kell teremteni az idült, degeneratív gyulladásos állapot lassú, de fokozatos terheltségi állapotának csökkentését.
Ez elsősorban a vastagbél nyálkahártyájának abszolút hibátlan morfológiai és funkcionális állapotára vonatkozik, mert ennek megléte vagy hiánya alapjaiban meghatározza a testbe visszaszívódó víz strukturális állapotát, ez pedig alapvetően befolyásolja a szervezet energiaszintjét.

13. HARMONIKUS ELEKTROMÁGNESES TERET KELL TEREMTENI.
Meg kell teremteni a geopátia- és elektroszmogmentes környezetet, s egyben elősegíteni a természetes környezetet, hogy a torzító elektromágneses terek helyett harmonizáló elektromágneses terek domináljanak.

14. MINDENT CSAK A TESTI-LELKI TEHERBÍRÓ KÉPESSÉG SZINTJÉN SZABAD VÉGEZNI.
Valamennyi feladatot csak lassan, nagyon gondosan, az emberi és tudományos felelősség teljes tudatában szabad végrehajtani, mert a pozitív hatások mellett úgynevezett terápiás reakciók is kialakulhatnak, ami esetleg lázzal, rossz közérzettel, egyes tünetek fokozódásával járhat.
(A. Schaefer, 2003)

15. A LELKI TERÁPIA ÓRIÁSI JELENTŐSÉGE. (S.FREUD)
A LELKI EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA.
Törekedni kell a vegetatív idegrendszer szimpatikus-paraszimpatikus egyensúlyi állapotának kialakítására, mert a tartós szimpatikus túlsúly felborítja az egész szervezet belső egyensúlyát.
Fokozni kell az ellazító, relaxáló, meditációs módszerek ismeretét, s mindezeket az öngyógyítás, a testi-lelki harmónia megteremtésének szolgálatába állítani. Törekedni kell a hit erejével, a belső látás kialakításával a lelki egyensúly helyreállítására.

16. A VALÓDI ÉRTÉKREND KIALAKÍTÁSA.
Ki kell alakítani az álértékrend helyett a természetközeli értékrendet, s meg kell találni a társadalomban azt a helyet és helyzetet, amiben az egyén képességei, vágyai és lehetőségei egymással hosszú távon arányban vannak.

17. DIETETIKA ÉS FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZER-KIEGÉSZÍTÉS.
Tévesnek ítéljük meg a hosszú, sokszor hetekig tartó léböjtöket, a különböző áltudományos diétákat. A túlböjtölés a szervezet általános szénhidrát, fehérje, zsiradék, vitamin, makro- és mikroelem, enzim és egyéb biológiailag aktív anyag hiányához vezet, s ez a rákos folyamatot felgyorsíthatja.
Az étrend lehetőleg ökológiailag és biológiailag nem szennyezett helyről származó nyers zöldségeket és gyümölcsöket is tartalmazó, gabonára, tojásra, sovány halra és szárnyasra alapozott, jól emészthető vegyszerekkel, tartósítószerekkel, ízesítőszerekkel nem kezelt természetes élelmiszerekből álljon, ami lehetőleg tartalmazzon minden olyan funkcionális biológiai élelmiszer-komponenst, ami az élet optimális fenntartásának alapjaihoz és a betegséggel kapcsolatos többletterhek megoldásához szükségesek.
Ezek a szezonális, lehetőleg lila, piros és sárga színű zöldségek, gyümölcsök, a gabonafélék közül elsősorban a zab és a köles, valamint a rizs. A színes zöldségek-gyümölcsök tartalmazzák a biológiailag aktív anyagokat, melyek a korábban említett feltételeknek megfelelnek.
Mely termékek azok, amelyek hitelesen felhasználhatóak a terápiában?
A méregtelenítéshez, az apoptózis beindításához, az idült, degeneratív gyulladás csökkentéséhez, a szabadgyök-fogáshoz, a mikrobiológiai rendterápia kialakításához, a sav-lúg egyensúly megteremtéséhez és a létfontosságú immunológiai feladatok ellátásához valamennyi emésztési, felszívódási, egyéb sejtszintű alapregulácós feladat, elsősorban az optimális terminális oxidáció, az antioxidánsok és szabad gyökök, a CoQ1O-mitokondrium optimális viszonyának (P. Nurse, T. Hunt, L. Hartwell, 2002) és ezen keresztül valamennyi testi-lelki harmónia megteremtéséhez felhasználhatóak azok az EU- és hazai engedélyeztetésű, természetes alapanyagú teák, funkcionális étrend-kiegészítők és készítmények, melyek hatékonysága tudományosan megalapozott, nemzetközileg is elismert, hiteles kontrollált klinikai vizsgálatokkal igazolt (T. David, Q. Li, A. Georgopoulos 2003)
A fentiek közül kiemelkedő hatású a CoD(TM) Tea-Extrakt és Célzott Táplálkozási Rendszer, mely évezredes tapasztalatokon és több évtizedes nemzetközi tudományos kooperáció eredményeként praeklinikai kutatások és placébókontrollált, randomizált, dupla vak klinikai tanulmányokon alapuló bioaktív összetevőkre standardizált, nemzetközi szinten is törzskönyvezett készítmény. (T. David, Q. Li, A. Georgopoulos, P. Gálfy, Zs. Neogrady, R. Bruening, B. Sarkady, L. Homolya, R. Kotz, L. Laxhuber, M. Mácsay L. Paputh, J. Kosáry, O. L. de Ugaz, A. Schaefer et.al, R. Metzger, M. Miksche, Z. Anisimovna, A. Movszeszovics, B. Schechter, 1983-2005)
A CoD(TM) Tea és Célzott Táplálkozási Rendszer, mint ADDITIV SZUPPORTÍV BIOTERÁPIA, az immunrendszer felépítésére, erősítésére, a daganatos folyamatok megállítására, illetve visszaszorítására, megszüntetésére - a hagyományos kezelésekkel együtt - mint holisztikus gyógymód a BIOLÓGIAI RÁKTERÁPIA LÉNYEGES ALKOTÓELEME.
Mindezek mellett ismert a biológiai daganatkezelés számtalan, tudományosan és klinikailag is bizonyított formája, pl. a fagyöngykúra, a fotodinamikus terápia, termoterápia, hormonterápiák, különféle hidroterápiák s egyéb lelki és testi síkon ható rendszerek, melyek egyénileg célzott kombinatív alkalmazása minden esetben nagyon megalapozott klinikai, szakorvosi és természetgyógyászati tudás és tapasztalat alapján gondos egyedi elbírálás függvényeként kerülhet alkalmazásra.
A különféle masszázs-, energetikai és egyéb terápiák alkalmazása csak a kifejezetten erre a célra szakosodott, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakembertől fogadható el.
A jövő rákkezelési módszere a konzervatív és biológiai terápiák célzott, kombinatív összessége, amely tartalmazza az elsődleges és másodlagos megelőzést, a tényleges terápiát, valamint az utókezelést is, melynek valamennyi eleme klinikailag és tudományosan egyértelműen bizonyított, s minden esetben egyedileg kerül összeállításra.
Prof. Dr. Dávid Tamás, Béky László
(Természetgyógyász Magazin Online, 2005. március)

Forrás: www.tgy-magazin.hu


83. Netboszi 2011. 07. 15. 0:00:48
Rákbetegek fóruma
Hátha valaki nem ismeri

Filozófiánk szerint annyiféle rákbetegség van, ahány rákbeteg, mert abban vagyunk egyformák, hogy mindenki különbözik a másiktól. Ezért vannak alapelvek és nem mindenkire érvényes protokollok.

FELADATAINK:
Legelső, hogy a szervezet valamennyi sejtjének normális alapregulációs feltételei megteremtődjenek, kialakuljon elsősorban a laza rostos kötőszövetben az a helyzet, hogy minden sejt képes legyen egymással egészséges biokémiai és bioelektromos belső informatikai rendszerrel kommunikálni.
A daganatos betegségek esetében ezt a belső informatikai rendszert oly nagy teher éri, hogy a szervezet energia-háztartása, energiakészlete a megbomlott állapot kompenzációjára fordítódik, az oxigénhiány, a CoQ1O-hiány és a sejtek energiahiányos állapota egyre fokozódik (P. Nurse et.al 2002, Nobel-díj), s magára az öngyógyításra és az alkotó életre egyre kevesebb jut.
Ezért érzi magát a daganatos beteg fáradtnak, cselekvőképtelennek, ezért keseredik el, mert a lélek kész, és a test erőtlen.

MI EZEK UTÁN A GYAKORLATI TEENDŐ?

1. MÉREGTELENÍTÉS.
Először is megteremteni a már többletként jelentkező toxikus anyagok és a daganatsejtek elpusztulásával termelődő még több mérgező anyag folyamatos kivezetését a szervezetből úgy, hogy a keringésben mindenkor jelen lévő káros anyagok mennyisége ne haladja meg azt a küszöbértéket, ami a szervezet számára már visszafordíthatatlan önmérgezést is előidézhet.

2. AZ IMMUNRENDSZER FELÉPÍTÉSE, AKTIVÁLÁSA.
Ezzel egy időben immunológiai egyensúlyt teremteni, a legyengült, leromlott, károsított immunrendszert felépíteni azért, hogy a sokoldalúan megterhelt szervezet ne legyen áldozata a deformált sejtek elszaporodásának és a különféle másodlagos, harmadlagos fertőzéseknek.

3. A SZABAD GYÖKÖK ÉS AZ ANTIOXIDÁNSOK EGYENSÚLYÁNAK HELYREÁLLÍTÁSA.
Ez az egész szervezet valamennyi sejtjének alapregulációs harmonizálását jelenti, az immunológiai és hormonális vezérlésen keresztül, a vegetatív idegrendszer szimpatikus és paraszimpatikus egyensúlyának megteremtésével.

4. A TERMÉSZETES, HELYES TÁPLÁLKOZÁS AZONNALI ELINDÍTÁSA.
A szervezet méregtelenítésével, a természetes, helyes táplálkozás megkezdésével, a belső miliő lúgosra átállításával lehetővé válik a harmonikus erős immunrendszer felépítése, melynek képesnek kellene lennie a deformált előrákos és rákos sejtek megsemmisítésére.

5. A DEFORMÁLT DAGANATOS SEJTEK KÉPZŐDÉSÉNEK MEGÁLLÍTÁSA, ÉS/VAGY PROGRAMOZOTT ELHALÁSUK (APOPTÓZIS) BEINDÍTÁSA.
Így tudjuk megállítani a degenerációs folyamatot, a deformált sejtek képződését, valamint beindítani a daganatsejtek apoptózisát, azaz a daganatsejtek programozott sejthalálát.

6. STRESSZREDUKCIÓ.
Törekedni kell arra, hogy a stressz mértéke ne haladja meg a kompenzációs lehetőséget, mert a túlzott stressz jelentős energiaveszteséget és az immunrendszer tudományosan bizonyított komoly szintű legyengülését jelenti.

7. AZ AMALGÁM FOGTÖMÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA.
A rendkívül kényes sav-lúg egyensúly biztosítása a táplálkozás és életmód radikális átállításával az egyik legkörültekintőbben végzendő feladat. Rendet kell teremteni a szájüregben, mint mikrorendszerben, ez azt jelenti, hogy sem amalgám, sem más idegen anyag nem maradhat ott.
A szervezetben, ha a bevitt folyadékok koncentrációja - pl. cukros italok - meghaladják a sejtekben lévő koncentrációt, azzal a sejten belüli és sejten kívüli folyadékok indokolatlan besűrűsödését segítjük elő, s ez nagymértékben rontja az egész szervezet belső és külső informatikai rendszerét.
A könnyen oldódó szénhidrátok nemcsak a szájüreg, hanem az egész szervezet normális működését több oldalról is károsíthatják.

8. A RENDSZERES NAPI MOZGÁS ÉLETMENTŐ SZEREPE.
Meg kell teremteni az oxigénhiányos állapot helyett az oxigénnel jól ellátott állapotot.
Ahhoz, hogy az oxigén életfontosságú szerepét jól betölthesse, helyre kell állítani az optimális kapilláris keringést, azaz a szervezet mintegy 80-100 ezer kilométeres hajszálérhálózatának kifogástalanul kell működnie.
Ez a gyakori friss levegőn történő mozgással, szakszerűen, tudományosan összeállított lélegzőgyakorlatokkal történik.

9. AZ ANTIOXIDÁNS, VITAMIN, NYOMELEM, ENZIM, AMINOSAV és FLAVONOID, VALAMINT VALAMENNYI HIÁNYZÓ BIOLÓGIAILAG AKTIV ANYAG HIÁNYÁNAK FOLYAMATOS PÓTLÁSA.
Elő kell segíteni a vitaminok, makro-, mikroelemek, enzimek és egyéb biológiailag aktív anyag szervezetbe juttatását, felszívódását, mégpedig először vízben oldott formában. (Rácz et.al. 2002)
Meg kell teremteni a rendkívül káros sejtkárosító, sejtdeformálódást is okozó szabad gyökök redukálásának feltételeit, mégpedig a szervezet valamennyi közbülső anyagcsere-folyamatában, ezért olyan nagymennyiségű, természetes antioxidánst, vitamint, enzimet, aminosavat, makro-, mikroelemet és flavonoidot kell a szervezetbe juttatni, melyek minden szinten képesek ezt a feladatot maradéktalanul ellátni.

10. BE KELL INDITANI AZ ANGIOGENESIS-GÁTLÁST.
Meg kell teremteni az angiogenesis-gátlás feltételeit, ez pedig azt jelenti, hogy a daganat táplálásához ne alakuljanak ki újabb és újabb erek
(P. Gálfy et.al. 1996)

11. MEG KELL TEREMTENI A HARMÓNIKUS MIKROBIOLÓGIAI RENDET.
Meg kell teremteni a szervezetben a mikrobiológiai rendet, mert az oxigénhiányos, savas irányba eltolódott állapot a gombáknak kedvez, s normál esetben elsősorban a bifidus, thermofilus és acidofilus családnak van helye. Ezt megelőzően szükséges olyan anyagok alkalmazása, amelyek a már nem kívánatos mikrobákat szaporodásukban gátolják, de nem teremtenek rezisztenciát.
A bélbarát baktériumcsalád szervezetbe juttatásával egy időben szükséges a praebiotikus, azaz a probiotikus flóra táplálásához szükséges anyagokat is a szervezetbe juttatni.

12. CSÖKKENTENI KELL AZ IDÜLT, DEGENERATÍV GYULLADÁSOS ÁLLAPOTOT.
Meg kell teremteni az idült, degeneratív gyulladásos állapot lassú, de fokozatos terheltségi állapotának csökkentését.
Ez elsősorban a vastagbél nyálkahártyájának abszolút hibátlan morfológiai és funkcionális állapotára vonatkozik, mert ennek megléte vagy hiánya alapjaiban meghatározza a testbe visszaszívódó víz strukturális állapotát, ez pedig alapvetően befolyásolja a szervezet energiaszintjét.

13. HARMONIKUS ELEKTROMÁGNESES TERET KELL TEREMTENI.
Meg kell teremteni a geopátia- és elektroszmogmentes környezetet, s egyben elősegíteni a természetes környezetet, hogy a torzító elektromágneses terek helyett harmonizáló elektromágneses terek domináljanak.

14. MINDENT CSAK A TESTI-LELKI TEHERBÍRÓ KÉPESSÉG SZINTJÉN SZABAD VÉGEZNI.
Valamennyi feladatot csak lassan, nagyon gondosan, az emberi és tudományos felelősség teljes tudatában szabad végrehajtani, mert a pozitív hatások mellett úgynevezett terápiás reakciók is kialakulhatnak, ami esetleg lázzal, rossz közérzettel, egyes tünetek fokozódásával járhat.
(A. Schaefer, 2003)

15. A LELKI TERÁPIA ÓRIÁSI JELENTŐSÉGE. (S.FREUD)
A LELKI EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA.
Törekedni kell a vegetatív idegrendszer szimpatikus-paraszimpatikus egyensúlyi állapotának kialakítására, mert a tartós szimpatikus túlsúly felborítja az egész szervezet belső egyensúlyát.
Fokozni kell az ellazító, relaxáló, meditációs módszerek ismeretét, s mindezeket az öngyógyítás, a testi-lelki harmónia megteremtésének szolgálatába állítani. Törekedni kell a hit erejével, a belső látás kialakításával a lelki egyensúly helyreállítására.

16. A VALÓDI ÉRTÉKREND KIALAKÍTÁSA.
Ki kell alakítani az álértékrend helyett a természetközeli értékrendet, s meg kell találni a társadalomban azt a helyet és helyzetet, amiben az egyén képességei, vágyai és lehetőségei egymással hosszú távon arányban vannak.

17. DIETETIKA ÉS FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZER-KIEGÉSZÍTÉS.
Tévesnek ítéljük meg a hosszú, sokszor hetekig tartó léböjtöket, a különböző áltudományos diétákat. A túlböjtölés a szervezet általános szénhidrát, fehérje, zsiradék, vitamin, makro- és mikroelem, enzim és egyéb biológiailag aktív anyag hiányához vezet, s ez a rákos folyamatot felgyorsíthatja.
Az étrend lehetőleg ökológiailag és biológiailag nem szennyezett helyről származó nyers zöldségeket és gyümölcsöket is tartalmazó, gabonára, tojásra, sovány halra és szárnyasra alapozott, jól emészthető vegyszerekkel, tartósítószerekkel, ízesítőszerekkel nem kezelt természetes élelmiszerekből álljon, ami lehetőleg tartalmazzon minden olyan funkcionális biológiai élelmiszer-komponenst, ami az élet optimális fenntartásának alapjaihoz és a betegséggel kapcsolatos többletterhek megoldásához szükségesek.
Ezek a szezonális, lehetőleg lila, piros és sárga színű zöldségek, gyümölcsök, a gabonafélék közül elsősorban a zab és a köles, valamint a rizs. A színes zöldségek-gyümölcsök tartalmazzák a biológiailag aktív anyagokat, melyek a korábban említett feltételeknek megfelelnek.
Mely termékek azok, amelyek hitelesen felhasználhatóak a terápiában?
A méregtelenítéshez, az apoptózis beindításához, az idült, degeneratív gyulladás csökkentéséhez, a szabadgyök-fogáshoz, a mikrobiológiai rendterápia kialakításához, a sav-lúg egyensúly megteremtéséhez és a létfontosságú immunológiai feladatok ellátásához valamennyi emésztési, felszívódási, egyéb sejtszintű alapregulácós feladat, elsősorban az optimális terminális oxidáció, az antioxidánsok és szabad gyökök, a CoQ1O-mitokondrium optimális viszonyának (P. Nurse, T. Hunt, L. Hartwell, 2002) és ezen keresztül valamennyi testi-lelki harmónia megteremtéséhez felhasználhatóak azok az EU- és hazai engedélyeztetésű, természetes alapanyagú teák, funkcionális étrend-kiegészítők és készítmények, melyek hatékonysága tudományosan megalapozott, nemzetközileg is elismert, hiteles kontrollált klinikai vizsgálatokkal igazolt (T. David, Q. Li, A. Georgopoulos 2003)
A fentiek közül kiemelkedő hatású a CoD(TM) Tea-Extrakt és Célzott Táplálkozási Rendszer, mely évezredes tapasztalatokon és több évtizedes nemzetközi tudományos kooperáció eredményeként praeklinikai kutatások és placébókontrollált, randomizált, dupla vak klinikai tanulmányokon alapuló bioaktív összetevőkre standardizált, nemzetközi szinten is törzskönyvezett készítmény. (T. David, Q. Li, A. Georgopoulos, P. Gálfy, Zs. Neogrady, R. Bruening, B. Sarkady, L. Homolya, R. Kotz, L. Laxhuber, M. Mácsay L. Paputh, J. Kosáry, O. L. de Ugaz, A. Schaefer et.al, R. Metzger, M. Miksche, Z. Anisimovna, A. Movszeszovics, B. Schechter, 1983-2005)
A CoD(TM) Tea és Célzott Táplálkozási Rendszer, mint ADDITIV SZUPPORTÍV BIOTERÁPIA, az immunrendszer felépítésére, erősítésére, a daganatos folyamatok megállítására, illetve visszaszorítására, megszüntetésére - a hagyományos kezelésekkel együtt - mint holisztikus gyógymód a BIOLÓGIAI RÁKTERÁPIA LÉNYEGES ALKOTÓELEME.
Mindezek mellett ismert a biológiai daganatkezelés számtalan, tudományosan és klinikailag is bizonyított formája, pl. a fagyöngykúra, a fotodinamikus terápia, termoterápia, hormonterápiák, különféle hidroterápiák s egyéb lelki és testi síkon ható rendszerek, melyek egyénileg célzott kombinatív alkalmazása minden esetben nagyon megalapozott klinikai, szakorvosi és természetgyógyászati tudás és tapasztalat alapján gondos egyedi elbírálás függvényeként kerülhet alkalmazásra.
A különféle masszázs-, energetikai és egyéb terápiák alkalmazása csak a kifejezetten erre a célra szakosodott, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakembertől fogadható el.
A jövő rákkezelési módszere a konzervatív és biológiai terápiák célzott, kombinatív összessége, amely tartalmazza az elsődleges és másodlagos megelőzést, a tényleges terápiát, valamint az utókezelést is, melynek valamennyi eleme klinikailag és tudományosan egyértelműen bizonyított, s minden esetben egyedileg kerül összeállításra.
Prof. Dr. Dávid Tamás, Béky László
(Természetgyógyász Magazin Online, 2005. március)

Forrás: www.tgy-magazin.hu


84. habveros 2011. 07. 13. 9:57:27
Rákbetegek fóruma
Kedves Niki!

Igen, rengeteg tapasztalatot találhatsz itt a fórumon, csak néhány éjszakát rá kell szánni és VISSZAOLVASNI!

Aztán meg, ha így teszed fel a kérdést, hogy C vit.,B 17 kúra nem, akkor még egy kicsit tájékozódni kéne.Ezek daganat sejtpusztító anyagok, úgynevezett killerek,nélkülük nem lehet alt. daganatterápiát folytatni.
, Tudom javasolni még killernek a petroleumot, a farkasalmát, a hidrazin - szulfátot, a DCA-t, kisebb gondnál az MMS-t, az apeginin anyagokat, stb.

Mondanám, előbb a "HOGYAN CSINÁLJAM" anyagokat kellene megismerni, aztán jöhet a mivel.

Bocs nem kioktatni akartalak, csak segíteni, szia,Bandi


85. Niki 2011. 07. 12. 17:35:26
Rákbetegek fóruma
Üdvözlök mindenkit , segítséget szeretnék kérni !!!
Daganatos betegeknél alternatív (nem C vitamin,és nem B17 vitaminkúra) kezeléssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata ??
Előre is köszönöm.


86. Bebe 2011. 07. 02. 10:31:56
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!

Igazad van, én sem engedem, h bármit beadjanak nekem, amiről azt sem tudom, mi az!

Kedves Zsuzsi !
Köszi az infot! Akkor nekem be nem adják, mert a koleszterinem tökéletes!(4,4)

Ellenben a trigliceriddel, ami februárban már 3,64 volt. akkor gondoltam, megpróbálok pár dolgot. Volt egy teljes májtisztító kúra, majd csukamájolaj, s később is ettem az omga 3 halolajat, meg a diétát is folytatom. Aztán egy káposztaleves kúra következett, amit 8-2 -2 napig bírtam... szméletlenül jól éreztem magam! Kiment minden fölösleges víz belőlem!fogytam 3 kg ot, de nem tartott sokáig... újra elkezdtem puffadni és vizesedni, valamint elegem lett a Luobuma teából is mert a vérnyomásomat nem csökkenti, minek adjak ki érte pénzt?
Nos, eljutottam újra egy vérvételre, és képzeljétek el, még rosszabb lett az eredmény! most 5,4 a triglicerid! (max. 1.6 lehetne)

Hát én már semmit sem értek....

Nyertem egy teljes érfelmérést 15 ezer helyett 3500 ért, és elmentem arra. Ahol a vércseppanalízisen jól láthattam, mennyire besűrűsödött a vérem. Aztán megmérték a vérnyomásomat 194/117 volt, pulzus 114 --- no comment
és a mikrokeringést a lábaimon, ami szintén emelkedett volt már. Az orvos azt mondta, csoda, h így bírom valószínűleg jó masszív érhálózatot örököltem...

Aztán a vizet-vizet-vizet javasolták.
és volt egy víztisztító kancsó meg egy pohár, ...

és még egy lézerfényes gép, amit az orrba dugva stimulálták a vérketringést, ami azt jelenti, h az összetapadt haemoglobinoknak dszét kellett volna válniuk, de nekem a kontroll vércseppanaílzisen is össze voltak tapadva... a gép egyébként 200 ezer körül van...


és hoztam egy cikket a sóról! mi a véleményetek?


87. ... 2011. 06. 23. 20:59:45
Rákbetegek fóruma
KEDVES FÓRUMLÁTOGATÓK! (7.)

Ez az írás azt taglalná, hogy milyen buktatók vannak az ALTERNATÍV TERÁPIA ALKALMAZÁSÁNAK.

Kezdeném az egyik legveszélyesebbel, a REKLÁM – DIVAT problémával, mindjárt egy példával, rádió reklám: „ MINDEN IDŐK LEGSIKERESEBB MUZIKELJE, A NYOMORULTAK….”-ra invitál.
Tessék szíves mondani akkor az OPEREHÁZ FANTOMJA, vagy netán a MACSKÁK az Óeszkimó népmese?
Nyilvánvaló, hogy a reklámszövegező ezzel a túlzással akar feltűnést kelteni, érthető, ezért fizetik.

Csak nagyon nem kéne elfelejteni, hogy MINDENKI el akar adni, potenciálisan a pénztárcánkba kíván behatolni, pláne, ha kihasználható, szorult helyzetben van a CÉLCSOPORT!!!

Javaslat, kellő, és körültekintő tájékozottságot kell szerezni, döntés előtt.(bármilyen furcsa, az ÉLETÉRT KELL GYORSAN TANULNI!)

Csodaszerek:

Aki visszaolvas, vagy a keresőt használva gyorsít, hamar rájön mennyi EZ AZTÁN TUTI szer került napokon – heteken – sőt éveken át elő, és uralta a fórumot. (volt hozzá elég szépszámú „bólogató” is)
Nem kívánom felsorolni mindezeket, de egyet azért muszáj:
- tegnap kaptam egy nagyon udvarias, kitűnően fogalmazott reklám mailt, melyben a legjobb, legújabb és nk.hírű orvosok… stb.
- Lotar Hirneise egyik úti beszámolójában szégyenletesnek bélyegezte, hogy a Német orvosok a maffia elől menekülve, Kínában dolgoznak és fejlesztik találmányukat a GALVÁN DAGANATKEZELŐ ELJÁRÁST, és erről itt Európában mit sem tudni.
Na most már igen, ez a szépen csomagolt, és még az előbbire utalást sem tartalmazó reklám, a Galván eljáráshoz szükséges gépet favorizálja.

( most hol is vannak azok a „divatszerek”?)

Aztán itt vannak az onkológia rendje szerint működő különböző anyagok, azaz daganatellenes szerek.(KILLEREK)
Teljesen mindegy, hogy sebész, enyhébb kemo, természetgyógyászati szer, vagy a Mindenható állítja le, vagy ami még jobb tünteti el a daganatot, ha az utána következő, szervezet helyre állító terápia nem működik, vagy el is hagyják, rövid lesz a tünetmentesség.

Jó sok hír – infó kószál a neten, ilyen – olyan kutatások bíztató eredményeiről.
Olvasmánynak jók, akinek van erre ideje.(daganatosoknál,ez biz szabott is lehet, nem pocsékolni)
Az viszont tény, hogy ezek az „IGÉRETES” eredmények évtizedekig nem segítenek senkin, aztán vagy szép csendben elmúlnak, vagy kiderül a HOSSZÚTÁVÚ HATÁSTALANSÁG.

KOCKÁZAT ELEMZÉS:

Na ez aztán az igazán anti humán megfogalmazás :
-elölöm a daganatot, ettől akár éltben is maradhat, igaz nem tud gondolkozni, vagy járni, vagy egyéb éltre szóló más károsodást szenved. A csúcs, amikor „ a kezelés 1 – 2 -3 hónap ( év) –al hosszabítja meg az életet”.
MILYET? Bénát, vakot, süketet? (hogy csak az enyhébbeket említsem)

Tipikus a C-vitamin dilemma:

„TÖBB MINT 15 ÉVE tanulmányozták a rákos betegek számára használt nagy adag intravénás aszkorbinsav (IAA) terápia hatását”
(nem új ez emberek, csak divatos lett)

„Azt magyarázzák, hogy a vitamin kedvez a toxikus hidrogén-peroxid molekulák létrehozásában a beteg sejtek külső környezetében. A legfrissebb felfedezés arra mutat, hogy a C-vitamin nem csak a daganatos betegek gyógyításában, hanem a gyulladásos betegségek elleni küzdelemben is új módszer lehet, mivel a hidrogén peroxid nem csak a rákos sejteket, hanem mikrobákat is hatékonyan számolja fel.”

„A lymphomás sejtek különösen érzékenyek voltak a beavatkozásra, hiszen közöttük teljes volt a pusztulás. A hatásos adag körülbelül 4 millimól volt, s ez a koncentráció sokkal magasabb, mint amit a szájon át való gyógyszerezéssel el lehet érni, de intravénásan a kezelés könnyen megoldható.”

„A kutatók nem tudták megmagyarázni, hogy mi hozta ezeket az eredményeket. Dr. Mark Levine, (Marylandi Egészségügyi Intézet ) a kutatócsoport vezetője elmondta, hogy a kezelés hatásosságát meg kell erősíteni, mielőtt betegeken alkalmaznák. (Erre különben van már gyakorlat, hiszen alternatív gyógyítók már jó ideje adnak nagy mennyiségű C-vitamint rákos betegeknek.) Levine szerint a C-vitamin rák ellen való bevetése azért is különös óvatosságot kíván, mert a szer használata nagyon ellentmondásos volt a múltban és igen sok érzelem is tapad hozzá.”

Mi is a gondja Levine dokinak?

„„Arra viszont oda kell figyelni, hogy a C-vitamin a szervezetben kémiai anyagokká (oxaláttá) bomlik le, és ez ürül a vizelettel. A vesekövek háromnegyede kalcium-oxalátból áll, így emiatt mégiscsak gátat kell szabni a mértéktelen C-vitamin fogyasztásnak, mely napjainkban nagyon elterjedt.”

Akkor a daganatot felszámoljuk, de a veséket:
- legjobb esetben nem történik semmi, csak a terápia folytatása hiányzik.
- rosszabb a dolog, ha erősen csökken a vesefunkció, ezzel már kínlódva lehet húzni egy darabig.(csak cserével „gyógyul”)
- na és a várható legnagyobb esetszám, amikor ugyan daganat nincs, de van két leállt vese, dialízis, átültetés, amennyiben a HA-k engedik, vagy a páciens halálát NEM DAGANAT OKOZTA!
(eszemben sincs támadni az IAA-t, arra tökéletesnek tűnik, hogy RÖVID IDEIG alkalmazva min. leállítsa a daganatot, de leginkább eltüntese)
Hát ez az egyik nagy dilemma, és még jó sok más anyaggal is hasonló a helyzet.

HAT-NEM HAT KÉRDÉSE:

„neki jó volt, akkor biztos nekem is használni fog.”
Ez az ami szinte biztos, hogy nem biztos, ahhoz számtalan dolognak azonosnak kellene lennie, de NEM AZ!
- azonos a diagnózis? Nincs semmilyen eltérés? Sőt biztos?
(egyes dagi típusoknál úgy 50% -ra teszik az ÁLPOZITÍV DIAGNÓZISOKAT)
-én is ugyanakkor, ugyan olyan összetételűt és mennyiségűt pisilek mint ő?
- és a másik ürítés is egyezik?
- na de azt is eszem, ugyanakkor azonos mértékben vagyok ideges, mint Ő?
Nem cifrázom tovább, el kell hinni, hogy Ő nem ÉN vagyok, és csak hasonlítunk alapfelépítésben egymásra.

Ezek figyelembevételével csak kialakul mindenkiben egy elképzelés, hogy MIT – MIVEL, és ha hozzáteszi ehhez a TUDÁSHOZ a hitét, az akaratát, s vele a következetességet, akkor jó eséllyel vág neki a terápiának.

ALAPOK:
- a kezelés alatt a cél a státusz megtartása, sőt javítása, tehát:
AMIT KI KELL BÍRNI, VAGY EL KELL VISELNI AZ NEM GYÓGYÍT, NEM SZABAD CSINÁLNI! ( l.:ONKOLÓGIA) – nagyapámtól.
- a biológiai folyamatok igen bonyolultak, egymással összefüggők, ebből eredően időigényesek, bármilyen drasztikus, NEM LEHET SIETTETNI, BOSSZÚT ÁLL! Az esetek jelentős részében nagy a baj, rövid idő van cselekedni, ilyenkor bőven elég, ha be tudunk segíteni a szervezetnek, mintegy átvállalva a daganattal való kínlódást egy killerrel. Nem a feltétlen kiirtás az elsődleges cél.
- az egész kezelést meghatározza a máj állapota, lévén az egyetlen méreg feldolgozó szerv. NEM ELFELEJTENI, HOGY AZ ALTERNATÍV SZEREKET IS KEZELNIE KELL!! Csökkent teljesítmény esetén először szelíden, teákkal érdemes segíteni.
- az alt. anyagok választéka pokoli széles, ezért mindig kell legyen egy amit valamely célra alkalmazunk, és egy jelölt, ha nem megfelelő az eredmény, azonnal le lehessen cserélni. Váltáskor általában 2 – 4 napi kitisztulást célszerű hagyni.
- egy anyagról úgy 10 – 12 nap alatt ki szokott derülni, hogy a szervezethogyan reagál rá, tovább nem érdemes húzni, csak az idő megy.
Kivételek ez alól azok, amelyeket fokozatos dózisemeléssel kell szintre hozni.Itt viszont célszerű a mindennapi hatást fokozott figyelemmel kísérni, részben a halmozódás, részben a szinergitás miatt. Inkább kivárni egy – két napot, mint kárt okozni.
- amikor az első terápiát kezdik, szinte biztos, hogy egy csomó anyagot be kell szerezni, ezek na ná, hogy nem egy időben érkeznek. Nem érdemes várni, az egyes részfeladatokra kiválasztott anyagok nem ütköznek egymással. Ezzel együtt 2-3 napos eltéréssel ajánlatos az újabb anyagot bevezetni, mert a szervezetben lévő méreganyagokkal egyáltalán nem biztos, hogy barátkozni fognak.
A későbbiek folyamán a pihentető idők beiktatásával aztán fel lehet állítani egy folyamatos, ésszerű sorrendet.
KILLER, folyamatos.
MÁJ : egy hónap kezelés, egy hónap, 5 hét szünet.
VESE: 12 – 14 nap kúra, 4 – 5 hét szünet.
VASTAGBÉL: 6 hét kúra, első két kúra után 4 hét, utána 6 – 8 hét szünet.
NYIROK RENDSZER: általában 6 hetesek a kúrák és 4 – 5 hét szünet.
LUGOSÍTÁS: csak ellenőrzés mellett tanácsos, vizelet ph értékét mennél közelebb célszerű a 7,0 értékhez tartani.

- a kezelés alatt ajánlatos havonta, eredmény függvényében két – háromhavonta labort csináltatni.
- ugyanígy ajánlott a képalkotó vizsgálatot is negyedévente ismételni.
(nem feltétlen CT, sokszor az UH is jól eligazít)
Nem feltétlen kell felülni a TUMORMARKEREK változásának, főleg nem,ha az kemoterápiához vezet. Van néhány eset, amikor pl a C 125, vagy a C 15-5 a mumus, és tulajdonképp tünet nélküli (műtött) esetet kemóznak.

TÚLZÁSOK:

Ismételten: a szervezetbe állandóan betömni a különböző szereket, ez erre az arra jó, nagyon nem tanácsos. Gondoljunk a ruhásszekrényre, amikor egy bizonyos kor után, ( úgy 30 felett) csak akkor lehet az új ruhát beakasztani, ha előbb valamit,valamiket ELTÁVOLÍTUNK! Ugyanígy van ez a szervezetünkben is, mindegy mi a neve, előbb legyen helye, mert előfordul, hogy a fájdalomcsillapító se csillapít.
Ugyanarra a célra nem ajánlatos „HALMOZNI” az anyagokat, különösen igaz ez a KILLEREKRE, elkerülendő a TUMOR LYSIS SINDROM = elhalt fehérje felhalmozódás miatti toxikus mérgezés, ezt a máj nem bírja.

Immunturbózás: az immunitást úgy célszerű értelmezni, mint egy raktárt, ahonnan a szükségleteknek megfelelő mennyiségű, és típusú sejtet felhasznál a szervezet, ugyanakkor gondoskodik ma pótlásról. Nyilvánvaló, a túlzott hirtelen felmerülő igényt az „után gyártás” nem fogja tudni időben pótolni. Az eredmény hiány. Erre rásegíteni egy immunhajszoló, aktivizáló, stb. anyag csak növeli a hiányt. Erősen kétséges kimenetelű az eljárás, még az is előfordul, hogy rövidtávon hatásos. De semmi esetre sem a „MÉG UTOLSÓKÉNT EZT KIPRÓBÁLJUK” esetben, ezután jön a széttárt karok szindróma, és a „ROSSZUL REAGÁLT A BETEG”.

Minden bizonnyal van még jó néhány dolog ami, kimaradt, gondolom, akit érdekel rá fog kérdezni.

Köszönöm, ha elolvastál, Bandi
Az előzőek sorszámai:
33-802, -816, - 836, -893, -895, -973.


88. habveros 2011. 06. 23. 18:07:12
Rákbetegek fóruma
KEDVES FÓRUMLÁTOGATÓK! (7.)

Ez az írás azt taglalná, hogy milyen buktatók vannak az ALTERNATÍV TERÁPIA ALKALMAZÁSÁNAK.

Kezdeném az egyik legveszélyesebbel, a REKLÁM – DIVAT problémával, mindjárt egy példával, rádió reklám: „ MINDEN IDŐK LEGSIKERESEBB MUZIKELJE, A NYOMORULTAK….”-ra invitál.
Tessék szíves mondani akkor az OPEREHÁZ FANTOMJA, vagy netán a MACSKÁK az Óeszkimó népmese?
Nyilvánvaló, hogy a reklámszövegező ezzel a túlzással akar feltűnést kelteni, érthető, ezért fizetik.

Csak nagyon nem kéne elfelejteni, hogy MINDENKI el akar adni, potenciálisan a pénztárcánkba kíván behatolni, pláne, ha kihasználható, szorult helyzetben van a CÉLCSOPORT!!!

Javaslat, kellő, és körültekintő tájékozottságot kell szerezni, döntés előtt.(bármilyen furcsa, az ÉLETÉRT KELL GYORSAN TANULNI!)

Csodaszerek:

Aki visszaolvas, vagy a keresőt használva gyorsít, hamar rájön mennyi EZ AZTÁN TUTI szer került napokon – heteken – sőt éveken át elő, és uralta a fórumot. (volt hozzá elég szépszámú „bólogató” is)
Nem kívánom felsorolni mindezeket, de egyet azért muszáj:
- tegnap kaptam egy nagyon udvarias, kitűnően fogalmazott reklám mailt, melyben a legjobb, legújabb és nk.hírű orvosok… stb.
- Lotar Hirneise egyik úti beszámolójában szégyenletesnek bélyegezte, hogy a Német orvosok a maffia elől menekülve, Kínában dolgoznak és fejlesztik találmányukat a GALVÁN DAGANATKEZELŐ ELJÁRÁST, és erről itt Európában mit sem tudni.
Na most már igen, ez a szépen csomagolt, és még az előbbire utalást sem tartalmazó reklám, a Galván eljáráshoz szükséges gépet favorizálja.

( most hol is vannak azok a „divatszerek”?)

Aztán itt vannak az onkológia rendje szerint működő különböző anyagok, azaz daganatellenes szerek.(KILLEREK)
Teljesen mindegy, hogy sebész, enyhébb kemo, természetgyógyászati szer, vagy a Mindenható állítja le, vagy ami még jobb tünteti el a daganatot, ha az utána következő, szervezet helyre állító terápia nem működik, vagy el is hagyják, rövid lesz a tünetmentesség.

Jó sok hír – infó kószál a neten, ilyen – olyan kutatások bíztató eredményeiről.
Olvasmánynak jók, akinek van erre ideje.(daganatosoknál,ez biz szabott is lehet, nem pocsékolni)
Az viszont tény, hogy ezek az „IGÉRETES” eredmények évtizedekig nem segítenek senkin, aztán vagy szép csendben elmúlnak, vagy kiderül a HOSSZÚTÁVÚ HATÁSTALANSÁG.

KOCKÁZAT ELEMZÉS:

Na ez aztán az igazán anti humán megfogalmazás :
-elölöm a daganatot, ettől akár éltben is maradhat, igaz nem tud gondolkozni, vagy járni, vagy egyéb éltre szóló más károsodást szenved. A csúcs, amikor „ a kezelés 1 – 2 -3 hónap ( év) –al hosszabítja meg az életet”.
MILYET? Bénát, vakot, süketet? (hogy csak az enyhébbeket említsem)

Tipikus a C-vitamin dilemma:

„TÖBB MINT 15 ÉVE tanulmányozták a rákos betegek számára használt nagy adag intravénás aszkorbinsav (IAA) terápia hatását”
(nem új ez emberek, csak divatos lett)

„Azt magyarázzák, hogy a vitamin kedvez a toxikus hidrogén-peroxid molekulák létrehozásában a beteg sejtek külső környezetében. A legfrissebb felfedezés arra mutat, hogy a C-vitamin nem csak a daganatos betegek gyógyításában, hanem a gyulladásos betegségek elleni küzdelemben is új módszer lehet, mivel a hidrogén peroxid nem csak a rákos sejteket, hanem mikrobákat is hatékonyan számolja fel.”

„A lymphomás sejtek különösen érzékenyek voltak a beavatkozásra, hiszen közöttük teljes volt a pusztulás. A hatásos adag körülbelül 4 millimól volt, s ez a koncentráció sokkal magasabb, mint amit a szájon át való gyógyszerezéssel el lehet érni, de intravénásan a kezelés könnyen megoldható.”

„A kutatók nem tudták megmagyarázni, hogy mi hozta ezeket az eredményeket. Dr. Mark Levine, (Marylandi Egészségügyi Intézet ) a kutatócsoport vezetője elmondta, hogy a kezelés hatásosságát meg kell erősíteni, mielőtt betegeken alkalmaznák. (Erre különben van már gyakorlat, hiszen alternatív gyógyítók már jó ideje adnak nagy mennyiségű C-vitamint rákos betegeknek.) Levine szerint a C-vitamin rák ellen való bevetése azért is különös óvatosságot kíván, mert a szer használata nagyon ellentmondásos volt a múltban és igen sok érzelem is tapad hozzá.”

Mi is a gondja Levine dokinak?

„„Arra viszont oda kell figyelni, hogy a C-vitamin a szervezetben kémiai anyagokká (oxaláttá) bomlik le, és ez ürül a vizelettel. A vesekövek háromnegyede kalcium-oxalátból áll, így emiatt mégiscsak gátat kell szabni a mértéktelen C-vitamin fogyasztásnak, mely napjainkban nagyon elterjedt.”

Akkor a daganatot felszámoljuk, de a veséket:
- legjobb esetben nem történik semmi, csak a terápia folytatása hiányzik.
- rosszabb a dolog, ha erősen csökken a vesefunkció, ezzel már kínlódva lehet húzni egy darabig.(csak cserével „gyógyul”)
- na és a várható legnagyobb esetszám, amikor ugyan daganat nincs, de van két leállt vese, dialízis, átültetés, amennyiben a HA-k engedik, vagy a páciens halálát NEM DAGANAT OKOZTA!
(eszemben sincs támadni az IAA-t, arra tökéletesnek tűnik, hogy RÖVID IDEIG alkalmazva min. leállítsa a daganatot, de leginkább eltüntese)
Hát ez az egyik nagy dilemma, és még jó sok más anyaggal is hasonló a helyzet.

HAT-NEM HAT KÉRDÉSE:

„neki jó volt, akkor biztos nekem is használni fog.”
Ez az ami szinte biztos, hogy nem biztos, ahhoz számtalan dolognak azonosnak kellene lennie, de NEM AZ!
- azonos a diagnózis? Nincs semmilyen eltérés? Sőt biztos?
(egyes dagi típusoknál úgy 50% -ra teszik az ÁLPOZITÍV DIAGNÓZISOKAT)
-én is ugyanakkor, ugyan olyan összetételűt és mennyiségűt pisilek mint ő?
- és a másik ürítés is egyezik?
- na de azt is eszem, ugyanakkor azonos mértékben vagyok ideges, mint Ő?
Nem cifrázom tovább, el kell hinni, hogy Ő nem ÉN vagyok, és csak hasonlítunk alapfelépítésben egymásra.

Ezek figyelembevételével csak kialakul mindenkiben egy elképzelés, hogy MIT – MIVEL, és ha hozzáteszi ehhez a TUDÁSHOZ a hitét, az akaratát, s vele a következetességet, akkor jó eséllyel vág neki a terápiának.

ALAPOK:
- a kezelés alatt a cél a státusz megtartása, sőt javítása, tehát:
AMIT KI KELL BÍRNI, VAGY EL KELL VISELNI AZ NEM GYÓGYÍT, NEM SZABAD CSINÁLNI! ( l.:ONKOLÓGIA) – nagyapámtól.
- a biológiai folyamatok igen bonyolultak, egymással összefüggők, ebből eredően időigényesek, bármilyen drasztikus, NEM LEHET SIETTETNI, BOSSZÚT ÁLL! Az esetek jelentős részében nagy a baj, rövid idő van cselekedni, ilyenkor bőven elég, ha be tudunk segíteni a szervezetnek, mintegy átvállalva a daganattal való kínlódást egy killerrel. Nem a feltétlen kiirtás az elsődleges cél.
- az egész kezelést meghatározza a máj állapota, lévén az egyetlen méreg feldolgozó szerv. NEM ELFELEJTENI, HOGY AZ ALTERNATÍV SZEREKET IS KEZELNIE KELL!! Csökkent teljesítmény esetén először szelíden, teákkal érdemes segíteni.
- az alt. anyagok választéka pokoli széles, ezért mindig kell legyen egy amit valamely célra alkalmazunk, és egy jelölt, ha nem megfelelő az eredmény, azonnal le lehessen cserélni. Váltáskor általában 2 – 4 napi kitisztulást célszerű hagyni.
- egy anyagról úgy 10 – 12 nap alatt ki szokott derülni, hogy a szervezethogyan reagál rá, tovább nem érdemes húzni, csak az idő megy.
Kivételek ez alól azok, amelyeket fokozatos dózisemeléssel kell szintre hozni.Itt viszont célszerű a mindennapi hatást fokozott figyelemmel kísérni, részben a halmozódás, részben a szinergitás miatt. Inkább kivárni egy – két napot, mint kárt okozni.
- amikor az első terápiát kezdik, szinte biztos, hogy egy csomó anyagot be kell szerezni, ezek na ná, hogy nem egy időben érkeznek. Nem érdemes várni, az egyes részfeladatokra kiválasztott anyagok nem ütköznek egymással. Ezzel együtt 2-3 napos eltéréssel ajánlatos az újabb anyagot bevezetni, mert a szervezetben lévő méreganyagokkal egyáltalán nem biztos, hogy barátkozni fognak.
A későbbiek folyamán a pihentető idők beiktatásával aztán fel lehet állítani egy folyamatos, ésszerű sorrendet.
KILLER, folyamatos.
MÁJ : egy hónap kezelés, egy hónap, 5 hét szünet.
VESE: 12 – 14 nap kúra, 4 – 5 hét szünet.
VASTAGBÉL: 6 hét kúra, első két kúra után 4 hét, utána 6 – 8 hét szünet.
NYIROK RENDSZER: általában 6 hetesek a kúrák és 4 – 5 hét szünet.
LUGOSÍTÁS: csak ellenőrzés mellett tanácsos, vizelet ph értékét mennél közelebb célszerű a 7,0 értékhez tartani.

- a kezelés alatt ajánlatos havonta, eredmény függvényében két – háromhavonta labort csináltatni.
- ugyanígy ajánlott a képalkotó vizsgálatot is negyedévente ismételni.
(nem feltétlen CT, sokszor az UH is jól eligazít)
Nem feltétlen kell felülni a TUMORMARKEREK változásának, főleg nem,ha az kemoterápiához vezet. Van néhány eset, amikor pl a C 125, vagy a C 15-5 a mumus, és tulajdonképp tünet nélküli (műtött) esetet kemóznak.

TÚLZÁSOK:

Ismételten: a szervezetbe állandóan betömni a különböző szereket, ez erre az arra jó, nagyon nem tanácsos. Gondoljunk a ruhásszekrényre, amikor egy bizonyos kor után, ( úgy 30 felett) csak akkor lehet az új ruhát beakasztani, ha előbb valamit,valamiket ELTÁVOLÍTUNK! Ugyanígy van ez a szervezetünkben is, mindegy mi a neve, előbb legyen helye, mert előfordul, hogy a fájdalomcsillapító se csillapít.
Ugyanarra a célra nem ajánlatos „HALMOZNI” az anyagokat, különösen igaz ez a KILLEREKRE, elkerülendő a TUMOR LYSIS SINDROM = elhalt fehérje felhalmozódás miatti toxikus mérgezés, ezt a máj nem bírja.

Immunturbózás: az immunitást úgy célszerű értelmezni, mint egy raktárt, ahonnan a szükségleteknek megfelelő mennyiségű, és típusú sejtet felhasznál a szervezet, ugyanakkor gondoskodik ma pótlásról. Nyilvánvaló, a túlzott hirtelen felmerülő igényt az „után gyártás” nem fogja tudni időben pótolni. Az eredmény hiány. Erre rásegíteni egy immunhajszoló, aktivizáló, stb. anyag csak növeli a hiányt. Erősen kétséges kimenetelű az eljárás, még az is előfordul, hogy rövidtávon hatásos. De semmi esetre sem a „MÉG UTOLSÓKÉNT EZT KIPRÓBÁLJUK” esetben, ezután jön a széttárt karok szindróma, és a „ROSSZUL REAGÁLT A BETEG”.

Minden bizonnyal van még jó néhány dolog ami, kimaradt, gondolom, akit érdekel rá fog kérdezni.

Köszönöm, ha elolvastál, Bandi
Az előzőek sorszámai:
33-802, -816, - 836, -893, -895, -973.


89. Bebe 2011. 06. 20. 21:15:57
Rákbetegek fóruma
képzeljétek, ma egy nyugdíjas asszony arról tájékoztatott, h van egy olyan injekció, amiből 9 db ot kap, és teljesen megújítja az ereket, a kúra után folyamatosan abba lehet hagyni a gyógyszereket, de nem tudta megmondani, mi a neve! szerintetek?


90. csubi 2011. 06. 18. 4:40:42
Rákbetegek fóruma
Kedves Cinci !

A GNM nem végez olyan gyógyitást amire Te gondolsz -egyszerüen elmondja feltárja a betegség kiváltó okát +azokat a tényezőket ami miatt esetleg állandó visszaesés van -sinek igy hivja-Ha nincs félelem és bizonytalanság megérti mi miért alakult ki nála ,tudni fogja a várható tüneteket és azoktól nem ijed meg a betegsége elmulik De az hogy valaki beleolvas csak, az kevés - A ideologiát felejtsd el -bár nem elvetendő az sem -azonos vallásuak közt is vannak olyanok akiknek előirás eleve hogy se kemó se sugárkezelést nem kaphatnak - gondolom a Talmudról hallottatok -és a Só témájáról is,és arrol is hogy 40-50 év múlva hogy itélnek meg egy országot majd ,nem a pénz lesz a döntő hanem az hogy milyen kincseket rejt az adott ország pl ivóvíz -és tudjátok hogy pl izrael egyszerüen megveszi az országunkat -Budapestet már Judapestnek nevezték ?
Szerintem nagyon nem értetted meg a lényeget -
És ha sarlatánnak nevezed azt az embert aki gyerekeket ment meg a kemotól és az olyan beavatkozásoktól amik jó esetben amputálás rosszabban halállal végződik akkor pláne nem értetted meg a lényeget -
Aki a GNm et választja gyógyulni az nem fog antidepit szedni sokkal sokkal jobb és gyorsabb megoldások vannak már -belső utazás -EFT amikkel hihetetlen gyorsan és látványosan képes az ember javulni akár Autoimmun betegségekből is .-a GNM ilyet sem ismer ,mert nincs is .Csak olyan ember van aki beletörödik abba hogy neki azt mondták gyógyithatatlan -vagy nem törödik bele és meggyógyúl :)mint ez a lány is akinek idemásolom egy fórumhozzászólását amit az autoimmun betegségeknél irt :

"Nálam is autoimmun betegséget diagnosztizáltak 5 évvel ezelőtt. Rengeteget szenvedtem. Nem tudtam járni, fésülködni, alapvető hétköznapi dolgok lehetetlenné váltak. Kipróbáltam sok mindent. A teljesség igénye nélkül: csontkovács, talpmasszázs, akupunktúra, akupresszúra, vitaminkúra (Dr. Lenkei) étrendváltás1(Dr. Szendi Gábor szerint) étrendváltás 2. (húsmentesség)aloe vera kúra, hidegkamra (-110 C fokban való tartózkodás) biorezonancia, fényterápia, jade köves masszázs, masszázságy. . . . stb. . . . stb. . . kaptam persze sok sok "gyógyszert" közel 30 kilót híztam a szteroidtól. (nagyon figyeltem arra hogy mit eszek, mégis meghíztam) a maradék önbizalmam is odalett. A hit is hogy meggyógyulhatok valaha. 59 kilósan is nehezen mozogtam már, gondolhatjátok a majd kilencven kilóval . Orvosok nem bíztattak semmi jóval. Tanuljak meg együtt élni vele, és barátkozzam a tolószékkel. Ezt így ki merték jelenteni. Aztán fordult egyet a világ. Rátaláltam Csabiékra. Én 10 évvel ezelőtt jógáztam, meg agykontrolloztam, tehát nyitott vagyok dolgokra. Már akkor is tudtam, hogy minden fejben dől el. Azóta jól vagyok, nincs fájdalom, és tünetmentes vagyok. Van még rajtam 10 kiló plusz, de nincs fájdalom. Magamról még annyit, hogy mindig stresszeltem, nagyon kishitű voltam, és kicsi volt az önbizalmam. EFT-zek, és pránanadizom. Ha rendben van a lélek, rendben lesz a test is. A kettő együtt jár. Lehet, sokaknak ez furcsán hangzik, de működik. Ma már "szeretem, és tökéletesen elfogadom magam. "

Mindenkinek magának kell eldönteni miben hisz ,senki más csak is maga a beteg képes arra hogy gyógyuljon ,viszont amit itt már sokszor leirtatok az elfogadott modszerek kemo sugárkezelések csak gyengitik a betegeket és a szervezetet mérgezik -

az url ben lévő esettörténetet olvassátok el érdemes :)91. habveros 2011. 06. 04. 14:16:59
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók! (6)

HA MÁR TISZTÁK VAGYUNK….

Először is hadd jelezzem, ebben az illúzióban senki ne ringassa magát, oly mértékű az élettér szennyezettsége, hogy szinte bármely életkorban, némi túlzással, a reggeli fogmosással lesz egyenértékű a rendszeres szervezettisztítás.

A teljes palettát átfogó életkor előfordul családunkban, kipróbáltuk a rendszert.
Úgy tűnik, hogy az ifjú felnőttnek tekinthető 18 - 20 éves korban, ekkorra már jókora mennyiségű klf.vegyianyagot kap a szervezet, érdemes az évenkénti két, tavaszi (márc.- ápr.) és őszi (szept.- okt.) szervezettisztító kúrát megejteni.
Az időszerűséget,főleg a tavaszit, az egyre gyakoribb és szinte egymásra halmozódó betegségek fellépte tökéletesen jelzi.

Amikor egyik influ - szerűből a másikba esik, plusz jön az arc – homloküreg gyulladás, esetleg a tüdőgyuszi, és még abba se marad, amikor még egy IBS, vagy egyéb urológiai nézeteltérés is beüt.
Az antibiotikumok vagy nem hatnak, vagy rövid idő után megint ott a nyavalya, vagy allergiás tünetek miatt nem lehet szedni.

Amikor meg daganatos, ill. egyéb, komolyra forduló helyzet alakul ki, akkor ajánlatos a folyamatos „MÉREGTELENÍTÉS”.

Hogy is nézzen ez ki?:
- elsőnek, egy időben kell minden szervet kezelésbe venni, ez úgy 6 – 8 hétig eltart.
-a következő kúrát vagy a vastagbél, vagy a nyiroktisztítás határozza meg, eldöntése labor laborlelet alapján lehetséges. Ha a vastagbéltisztító kúra lesz a következő, akkor ennek befejezése UTÁN indul a nyirokrendszeré, és fordítva.
- mivel a májból nem csak a mindennapit kell eltávolítani, hanem a korábbi évek alatt felgyülemlett szemetet is, és ez lassabban mehet csak végre mert az elhalt sejteket pótolni kell, ezt folyamatosan érdemes csinálni.

Amikor némi büszkeséggel mondhattam, hogy vagy 20 éve nem voltam berúgva (útálom a részeg embert! BOCS!), nos, akkor kaptam meg egy kórházi kivizsgáláskor, hogy máj nagyobbodáson túl, jó kemény is: „NEM KELLENE ANNYI ALKOHOLT FOGYASZTANI TISZTELT URAM!”
Persze mazsola lévén, csak nagyon halkan tiltakoztam a vád ellen, pedig akkor kellett volna a Dr. úrral közölni, hogy ez az ÖNÖK SOHA EL NEM ÉVÜLŐ ÉRDEME!

Olyat állítanak a tudósok, hogy egy kitapinthatóan megkeményedett májat, ha elzárnak a további szennyezéstől, úgy hat év alatt regenerálódik magától. Ezért érdemes beavatkozni, és nem csak tisztítani, de a REGENERÁLST is segíteni kell.

Természetesen az óta rendben van a májam, úgy megfelel az életkoromnak.
Amikor aztán úgy tűnik, hogy a KILLER FENNTERTÓ DÓZISRA állítható, akkor, lehet a védelmi rendszert ellátni minden földi jóval, hogy szaporodjon – sokasodjon – védjen.

Idézet:
„Plazmasejtek: a FEHÉRVÉRSEJTEK közé tartozó B-lymphocytának az aktív formája, mely immunglobulinok termelését végzi. Általában nincs jelen a keringésben, hanem a nyirokcsomókban, illetve a nyálkahártyák kötőszövetében helyezkedik el.

Immunglobulinok: a plazmasejtek által létrehozott FEHÉRJÉK, melyek két könnyű és két nehéz peptidláncból épülnek fel. Akkor termelődnek, ha kóros antigének - tumorsejtek, kórokozók- jelennek meg a szervezetben. Többféle immunglobulin - Ig - létezik, ilyen az IgA, IgM, IgG és az IgD. Ezek részben a vérben keringenek, részben a nyirokszövetekben, illetve a nyálkahártyákban helyezkednek el.”

És ez csak egy csoport a számtalan sejtből, amelyek összessége adja az IMMUNITÁST, azaz a szervezet KOMPLELEX védelmét.
Azért hoztam a példát, hogy EGYÉRTELMŰ LEGYEN, a védelmet ugyancsak fehérje alapú sejtek látják el, ezek „építőkövei – alapanyaga” = AMINOSAVAK….. , AZONOS a DAGANATSEJTEKÉVEL!!!
Tehát, ha aktív daganat esetén aminosavakat viszünk be, akkor nagy valószínűséggel a daganatot tápláljuk, mert az agresszívabb a szervezet egészséges sejtjeinél.

Példa:
Nagyméretű has űri daganatos vércukorszintje a daganat egyre gyorsuló növekedése mellett a kóma állapotig lecsökkent, olyannyira, hogy a műtétre úgy került sor, hogy folyamatosan kapta az infúziós glükóz pótlást. Ahogy a daganat érrendszerét leválasztották, a vércukorszint 5.5-re beállt.

A másik indok a CULEVIT működés:
Dr. Kulcsár Gyula pont ezt a „mohóságot” vette célba:

„ Az irodalomban rengeteg adat található arról, hogy a keringési rendszerben előforduló kismolekulák (AMINOSAVAK, nukleobázisok,vitaminok,monoszaharidok, stb.) között sok olyan van, amelyek bejutnak mind a normál, mind a tumorsejtekbe. Amíg azonban a normál sejtek esetén ezeknek a molekuláknak a bejutása szabályozott, addig a tumorsejtek olyan sokat vesznek fel belőlük, amennyihez HOZZÁJUTNAK!!!!”

Erre épül a culevit hatásmechanizmusa, tönkre kell zabáltatni a dagit! De ehhez elég aminosavat kell (-ene) bevinni, sajna csak infúzióban lehetséges.

Az immunitás nem egy állandó dolog, sejtszámát, és összetételét a mindenkori szükséglet szerin szabályozza a szervezet.
Extrém immunsejt előállításra hatékony, és bizonyos ideig állandó minőség mellett, csak akkor van lehetőség, ha:
.- a szervezetbe juttatott (fentebb sorolt) alapanyagok a legkisebb károsodással és veszteséggel,
- a lehető leggyorsabban jutnak a helyükre,
- az immunsejtek előállítása legalább a felhasználás mértékét eléri,
- ha rövid időre is, de raktározásra alkalmas a szervezet.
Ilyen a feltételeket csak kitisztított szervezet képes biztosítani.

EZ LENNE A ROBORÁLÁS = FELTÁPLÁLÁS (növelés,stb.)

A helyzettől függően, kb. két hét egy hónapos kúra után érdemes ezeket a megtermelt sejteket csatába küldeni, STIMULÁLNI.
Az interneten bőséges a választék, van egy orvosilag… oldal, (ezek bizonyítottak) ahol jókora a választék:

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:9EScV9ZIKNcJ:www.gytsz.pte.hu/sites/default/files/novenyi_daganatellenes_szerek.pdf+immunstimul%C3%A1ns&hl=hu&gl=hu&pid=bl&srcid=ADGEEShUY2mzeZ_CuUDsG2YIjZR_ZFWTZE_NyeZIzEiNC9fbOZNluci883xIQcvYmkQZRpO11MNhZjgwZSmgjrycbN83avx9Si5N22fMDhRpEuvsBPcMWA9OYAdWPWLL7obcpJbuYONn&sig=AHIEtbT3FG_MWpfbYcvMBXEigX_oGH40Dw&pli=1

Mi jószerivel a FEHÉR FAGYÖNGY különböző válfajaival szoktunk kísérletezni.

A tapasztalat, - mint minden növényi hatóanyag esetében,- a feldolgozottság, ill. az univerzitásra való törekvés az eredmény rovására megy.(Iscador – Eurixor)
Van azonban egy súlyosabb nézet is, ami nem vezet jóra, íme:

„A szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításához, erősítéséhez az immunrendszert kell támogatni. Ezek egyik leghatásosabb képviselője a fehér fagyöngy. Hatóanyagai segítenek egyrészt az immunrendszer erősítése illetve a daganat növekedésének a gátlása révén.”

Igaz, van némi, ha nem is önálló citosztatikus hatása, de erre számítva az immunraktárt kiüríteni, enyhén szólva nagy felelőtlenség.
Ott a mi esetünk,(igaz a kemo volt a fő zabáló) de kifogyott az immunitás, és a nyár kellős közepén egy sima ki tüdőgyuszi ..+..)

Egy jól előkészített szervezetnek (hosszú idő) az immun stimulációval meg kell tudni birkózni, (biztosítania kell a többi infekció elleni védelmet) és szinte biztos a kedvező eredmény.

Az utolsó részben egy rövid ismétlés mellet az alternatív terápia gyakorlati fogásairól írnék néhány mondatot.
Bandi

92. zsóka 2011. 06. 03. 12:05:21
Rákbetegek fóruma
Gyöngyös!
Én is kiváncsi lennék rá, mert a házi doki azt mondta hogy nincs ilyen nem tud róla!V iszont valaki azt írta hogy jár EÜ-re!Melyik kóházba vajon???
A Dávid proffnak protokoljában van c vitam kúra úgy tudom.


93. zsóka 2011. 06. 02. 6:13:48
Rákbetegek fóruma
A japán egészségügyi miniszter felfüggesztette két gyermekeknek szánt védőoltás használatát, miután négy kisgyermek pár perccel az oltás beadása után meghalt. Mivel mindkét szer kapható Magyarországon is, nem ártana ha az anyukák megismernék a védőoltások nem várt mellékhatásait is.

.Emlékeztetni szeretnénk, hogy tavaly Ausztráliában tiltották be az influenza oltást, miután kiderült, hogy láz, hányás és görcsök kísérik a beadását.

Korábban mi is írtunk arról, hogy csupán a H1N1 ellen adott védőoltás egymagában alkalmas volt arra, hogy 700%-al megnövelje a vetélések számát és ha ezt egybevetjük azzal, hogy a terhes nők felét sikerült annyira megijeszteni, hogy beoltassák magukat, akkor látható, hogy több ezer meg nem született gyermek írható hazánkban ennek az egy oltási kampánynak a számlájára. Szinte már krimibe illő az a gondolat, hogy ez nem egyszerű figyelmetlenség a hatóságok részéről, hanem előre megtervezett gyilkossági kampány. Ha ezt én állítanám, most mindenki elkattintana innen és a józan eszében bízva soha vissza sem jönne a Natúr Hírek oldalaira. De hadd keserítsem el.

Ez nem az én gondolatom, hanem a védőoltás üzletbe dollármilliókat invesztáló Bill Gates megoldása a túlnépesedés problémájára. Egyelőadásában a következőt mondta:

"A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni. "

Ez 1 milliárd ember! Aki megnézi az előadásról készült felvételt , láthatja, hogy nem elszólásról vagy tévedésről van szó. A Microsoft elnöke, aki nem utolsó sorban az egyik legnagyobb egészségügyi befektető, a védőoltásokban a népesedés megállítását látja.

Prevenar a Pfizertől és Act-HIB a Sanofitól

Egy baktérium által terjesztett agyhártya-gyulladás és tüdőgyulladás megelőzése érdekében adott oltásról van szó az első esetben, és egyetlen baktérium (Haemophilus influenzae) elleni oltásról a második esetben.

Az elsőből négyet, a másodikból hármat kap meg a gyermek, jellemzően 2, 4, és 12 hónaposan.Az elsőből 3,6 milliárd dollár (720 milliárd forint) bevétele volt 2010-ben a gyártójának a Bloomberg szerint. Egyetlen oltóanyagból, egyetlen év alatt. Nem kis üzlet ez.

Nem véletlen, hogy a gyártó cég szóvivője Victoria Davis azonnal nyilatkozott és azt állította, hogy “nincs ok-okozati összefüggés az oltások és a halálesetek közt, de a cég alaposan értékeli a jelentett eseteket, és szorosan együttműködik az egészségügyi hatóságokkal.”

Némi ismerettel rendelkezünk már az ilyen együttműködésekről. Lehet, hogy pár millió dollárt be kell dobozolni és eljuttatni azoknak a szakértőknek, akik majd kivizsgálják, hogy a halálesetek véletlenek voltak és lehet folytatni az oltást, mert az veszélytelen. Ezzel egy időben pár másik szakértő arról nyilatkozik minden médiában, hogy mennyire veszélyes az a baktérium, ami ellen be nem oltatni a gyermekünket felér egy bűncselekménnyel.

A szülők pedig ott állnak a gyermekorvos előtt és azt gondolják, hogy nincs más mód egy baktériummal való küzdelemben, mint a védőoltás. Talán még az orvos is ezt gondolja, amennyiben az agymosás rá is hat. Elfelejti, hogy létezik egészséges táplálkozás, hatékony immunrendszer, D-vitamin, stb...

Hogyan működik egy vakcina?

Mit gondol Ön? Bill Gates számításai az egy milliárd oltással eltüntetett emberről reálisak, túlzóak, vagy alul becsültek? Hogy segítsünk választ adni, összefoglaltuk, mik a védőoltásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő egészségügyi aggályok:

1. Degeneratív betegségeket okozva lassan, de biztosan 10-30 év alatt ölik meg az embereket. Ez az egyik legjobb tulajdonságuk, mert ki gondolná 30 év elteltével, hogy egy védőoltás késői mellékhatásától szenved.

2. Csökkenti a termékenységet és ezáltal a születési arányt. A cikk elején említett kutatási adat a H1N1 vakcina és a csecsemőhalandóság témájában fényesen igazolja, hogy ez a hatás létezik.

3. Növeli a halálozási arányt egy jövőbeni járvány alkalmával. Amennyiben valakinek az immunrendszerét lerontjuk, még ha átmenetileg is egy védőoltással, akkor simán megbetegszik egy újabb vírustól vagy rezisztens baktériumtól. Azt fel sem merjük tenni, hogy ez utóbbit akár szándékosan is el lehet ereszteni a védőoltás kampány végeztével. Ez már olyan krimi hangulatot keltene. Minden esetre ez nem nekünk jutott eszünkbe, hanem egy kutató orvos csoportnak és az eredmény megdöbbentő volt: több mint duplájára nőtt azok közt a H1N1 fertőzések aránya, akik kaptak szezonális influenza elleni oltást, mint azok közt, akik nem.

Ezeket logikusan összegezve úgy gondoljuk, nem is lehetetlen védőoltásokkal szabályozni a lakosság számát. Most kísérleti szakaszban van ez a dolog. Akiknek ez a céljuk, tesztelik az embereket több szempontból is.

Mire mit reagálnak? Mit kell nekik mondani vagy mutatni, hogy rohanjanak az oltásért? Mit kell és mikor beléjük oltani, hogy úgy betegedjenek meg, hogy ne lehessen összefüggésbe hozni az oltással? És mennyit hajlandók ezért fizetni?

Arra mi sem jöttünk még rá, hogy miért épp a csecsemők és a kismamák a fő célpont. De azt látjuk, hogy őket a legkönnyebb rábeszélni a védőoltásra. Mire egy baba hazaér a kórházból, életének negyedik, ötödik napján már túl esett két tucat védőoltáson.

Forrás: Viboud C, Simonsen L. Does Seasonal Influenza Vaccination Increase the Risk of Illness with the2009 A/H1N1 Pandemic Virus?

Forrás: www.naturhirek.hu

Hozzáteszem: Svájcban szülők írattak jogászokkal egy papírt, hogy az illető orvos anyagi és erkölcsi felelősséget vállal az általa beadott oltásért. Érdekes módon évek óta ezt még egyetlen doki sem merte aláírni. Ők így bújnak ki a kötelező oltások alól. Pár éve Angliában is hatalmas tiltakozási kampány ment.

Én személyesen néztem végig egy kisfiú halálát, aki egészségesen megszületett, és a második oltás hatására napok alatt meghalt. Az orvosi válasz az volt, hogy ez a kockázati tényező. Statisztikailag csekély az ilyen súlyos eset. Gondolom a szülőket ez nem vigasztalta meg.

De gondoljunk a sok Conterganos gyerekre, akik végtagok nélkül jöttek ezrével a világra. Vagy a sok növény védőszerre, amivel nagyobb profitot hajkurászunk, ettől kihalnak a méhek, akik beporozzák a szükséges élelmiszereink döntő többségét. Aztán nem lesz mit enni.

Játszunk az atommal, a vörös iszappal, de nem tudunk minden lehetőségre felkészülni.

ÉBER TUDATOSSÁG ÉS ELŐRELÁTÁS KELLENE!!!!!!!!!!!

Natúr Hírek - A természetes egészség magazinja
www.naturhirek.hu
Egészség magazin vitamin gyógynövény terápia betegségek természetes megoldás természetgyógyász fogyás fogyókúra


94. Frida 2011. 05. 31. 22:03:18
Rákbetegek fóruma
Kedves Rising Sun!

Hát Baja 100 km hozzánk.Meg lehet értetlen vagyok, de ott lenne orvos aki nyomonköveti a dolgokat?Apám jelenleg fogalmam sincs milyen stádiumban van, úgy hidd el hogy vérvétel már 2 hónapja volt, sem közvetlen műtét előtt sem műtét után. 1 hónapja műtötték, az orvos szerint daganatot eltávolította, áttét akkor még nem volt, de van e szóródás nem tudja. Szóval mi itt tartunk. Jelenleg így nincs mihez tartás a kúrával kapcsolatban. Azért kérdeztem az orvost tőled, mert vérvétel is gondolom kell. Meg ilyen esetben mint apámé nem tudom milyen kúra kellene, mert lehet jelenleg tünetmentes, bááár én már nagyon kételkedek a csodában.Esetleg nem tudsz ajánlani egy gégész onkológust is?Mert vannak gondok sajnos, de az orvosa szerint ez így jó, és szeretnénk megmutatni másnak is.Mégegyszer köszi, hogy próbálsz segíteni.


95. habveros 2011. 05. 28. 15:20:50
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók! (4.)

Röviden az emésztésről.
A leginkább találó kifejezés, hogy az emésztés tetőtől – talpig megy végbe a szervezetben.
Tető az agy, a különböző helyekről IDŐBEN beérkező információk alapján elindítja az emésztéshez szükséges feltáró – oldó – bontó anyagok, enzimek termelését, és a rendeltetési helyre kerülését.

Már a daraboláskor (rágás) bekeveredik a nyál, ami emésztőnedv.
A gyomorban: pH kb. 1,5 maró savasságú pepszinnel, amit lehet, szétroncsol az emésztés.
Tovább a vékonybélben, az alakjukat és állagukat vesztett anyagokhoz újabb bontó átalakító, vegyi folyamatokat indító, ill. katalizáló enzimek keverednek be. Ez az emésztési szakasz elsősorban a hőmérsékletet, a mechanikus keveredést, és a folyamatokhoz szükséges IDŐT biztosítja. Innen kevés mennyiségű, többnyire gyógyszer – vegyi anyag szívódik fel.

A vastagbél a „TEASZŰRŐ”.
A szervezet takarékos, nem engedheti meg, hogy több liter folyadékot veszítsen, ezért visszanyeri. A bélhosszt 3 funkció szakaszra szokás osztani,(csak vulgárisan) a felső harmad az igazi felszívó zóna, belül a teltséget okozó jelentős tömegű anyagok NYOMÁSA, míg a külső falában nagyteljesítményű érhálózat szívó HATÁSA FOLYTÁN a folyadékok, és a bennük lévő majd minden szükséges tápanyag elválasztásra kerül. Okos a természet, amire nincs szüksége, de „velejárója” a tápanyagoknak, azok emésztését nélkülözi, így a szűréskor, mint szilárd anyag van jelen, tehát marad.
Lehet a példa sánta, azt szoktam mondani, hogy a „szaloncukrot” a gyomor kicsomagolja a sztaniolból, a vékonybél – egyszerű cukrot csinál belőle, a vastagbél meg elválasztja a „tiszta búzát az ocsútól” (Jelen esetben a csomagolási maradéktól)
A további részei a vastagbélnek a folyadék visszanyerés, némi fermentáció valamint a „végtermék” képzés (gombák – baktériumok) helyszínei.

Az a bizonyos SZŰRÉS!
Mindenki ismeri az aprómagos levek, vagy teaszűrés műveletét, csak soha nem kerül sor hosszabb idő át rá, ezért a szűrő eldugulását annyira nem is figyelik. Na meg, ha igen, megfordítva a csap alatt kitisztítható. (ellenáramú üzem)

A béllel nem lehet ellenáramban dolgoztatni. Elvben a tisztulását a perisztaltikus mozgása, melyet a két oldalán végig húzódó izmok végeznek, és a redőzetet harmonikaszerűen összehúzva – elernyesztve, továbbítják a béltartalmat a végbél felé. Amíg rost gazdag vegyes étrenden voltunk, az emészthetetlen cellulóz, mint a dugattyú, le is takarította a bélfalat. A mai ételválaszték, az agyon „kikészítettség”, a kényelem, és nem utolsó sorban azok a szintén emészthetetlen anyagok, melyek kisebb nagyobb mértékben tapadás fokozó hatásúak, olyan, a bélmozgással szinte mozdíthatatlan réteget képeznek, amit csak ERŐSZAKKAL lehet eltávolítani. Mi a gond ezzel?:
- a feltapadt rétegen (iparban LEPÉNY) kell – kéne először a tápanyagnak átvergődni magát. A gond, hogy a vegyi folyamatoknak szabott idejük szokott lenni, pl. a legegyszerűbb az alkoholkészítés: cukor – cefrézés (első erjedés) – alkohol. Ha nem változnak a körülmények, - második erjedés – ECET! Mindössze azzal, hogy TOVÁBB MARADTAK A KÖRÜLMÉNYEK, vagy fordítva, nem volt elég gyors az alkohol eltávolítása a cefréből, máris nem a folyamat célja szerinti eredményt kapjuk.

Tehát az időtényező meghatározó!

- a perisztaltikus mozgás: a bélfal mentén lényegesen szárazabb – szilárdabb réteg egyre vastagszik és ezzel a hosszirányú mozgást lecsökkenti, akadályozza.
- ennek következménye a legbanálisabb bélrenyheség, amit idős korban elkönyvelnek, mint velejárót.
- a helyi nyomás növekedése miatt a bélfal símaizom kötegei között, vagy az egész bélfalban tágulat, diverticulum alakulhat ki, ami toxikus anyagokat termelő élőlények megtelepedésére alkalmas, és nagyon fáj.
- az elszennyeződött részen a PANGÁS lehetőséget ad a fermentációra, pl. a cukorból - ecetsav (a példánál maradva) folyamatra. Ezzel megnyílik minden a savas közegben élő szervezet számára az út, egészen a gyomorig. Következmény a legkülönbféle nyavalyák összessége: helicobacter pylori -reflux, ízületi, sokízületi gyulladások, szívizomgyulladás, ritmuszavar, stb.vagy a candida albicans – hajhullás, bőrpanaszok, akne, krónikus székletproblémák, hullámzó kedélyállapot, csökkent libidó, fekélyes fájdalom, bélgázok, hasi puffadás, gyakori felfázás, hólyaghurut, kimerültség, levertség = romló státusz.

Nem akarom, és tudom az összes következményt felsorolni, ezek „csak a gyanús lábnyomok”.
Az elszennyezett vastagbél teljesítmény és minőség tekintetében akár 60%-al is elmaradhat az életkornak megfelelő szinttől.

Rengeteg „ajánlat” van az interneten, csak attól óvnék, hogy túlzásokba esve, nagyobb legyen a kár, mint az eredmény.

Például:
- a hashajtás teljesen alkalmatlan a bélfal tisztítására, mint ahogy minden olyan anyag, amelyiknek bélmozgást erőltető (serkentő) hatása van.
- a gyakori, és valamilyen vegyi anyaggal kombinált drasztikus (több liter) beöntés. Azon túl, hogy kitágítja a belet, alaposan kiírtja a teljes élővilág legnagyobb részét. Ja és KI KELL BÍRNI!
- óvatos alkalmazást kívánnak azok melyek a DUGATTYÚ HATÁST alkalmazzák (pl lándzsás útifűmag héj) főleg, ha bármilyen probléma van a területen.Pl.: IBS .A kombinált, megdagadó+nagy mennyiségű ballasztot –legtöbbször ásványi őrleményt - tartalmazó szerek számlájára az esetleges polipok „leradírozása” (és annak gyógyulási esélyei) miatt már néhány kutató felírta a későbbi problémát.
- nem szerencsés a túl gyakori ismétlés. Az OXITARM (ugyan nem látványosan) vegyi úton tisztít, az alkalmazása: este 2 tabl.6 héten át, utána egy hónap szünet, és ismétlés. Egészségeseknél a kora tavaszi, és az utolsó negyedéves két kúra elegendő, az érintetteknél az évi 4-5 kúrát meg kell csinálni.
(ez csak példa)

Azzal, hogy a „szűrőt” tisztítjuk, mellékhatásként jelentkezik a fauna csökkenése, fogyása, amit pótolni kell.
A kúra KEZDETE UTÁN EGY BIZONYOS IDŐVEL!!!! van értelme laktobacilus családok, Probiotíkumok, vagy a szoftverhordozók = KOLOSTRUM alkalmazásának. Addig, amíg a vastagbél felső harmada nincs megszabadítva a lerakódásoktól, nincs sok értelme a pótlásnak, mert egyrészt a savas közegben nem élnek meg, másrészt az ott lévő „helyfoglaló idegenek” nem hagynak a megtelepedésre helyet.

Idézetek a végére:
„A Bélflóra sűrűn lakott város, lakói 85%-ban hasznos bélbaktériumok (aktív munkások), 15% gombák és baktériumok (eltartottak). Amennyiben ez a demográfiai adat eltolódik (gyógyszeres kezelés, helytelen táplálkozás, stressz...), akkor a szorgos kezekből kevés lesz, ezt pedig a város tulajdonosa bánja, vagyis Te. Hasznos bélbaktériumok nélkül nincs jó emésztés, és csökken a tápanyagfelvétel. Mivel önmaguk is termelnek vitaminokat, gyulladáscsökkentő és antibakteriális vegyületeket, mennyiségük csökkenésével a tested ezekre az anyagokra sem számíthat. Összességében a biokémiai folyamatok lassulnak, az egyensúlyvesztés pedig testi tüneteket ölt.”

„Tény:
Az immunrendszer 70%-a, a Bélflórában található!
Vagyis parányi mikroorganizmusok kezében van az immunrendszerünk.”

A következő részben a mindenki által elhanyagolt NYIROKRENDSZERRŐL próbálok beszélni.
Sziasztok, Bandi
96. habveros 2011. 05. 28. 15:10:53
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók (5.)

A TERÁPIA EREDMÉNYESSÉGE A KIVÁLASZTÓ SZERVEK ÁLLAPOTÁTÓL, ÉS AZOK REGENERÁLHATÓSÁGÁTÓL FÜGG!
DE NEM CSAK!

A lehető legnagyobb mértékben, és mindenki által hanyagolt – elfeledett szervünk a :

NYIROKRENDSZER!

Jutott már eszünkbe, amikor a nagydolgunkat végezzük, hogy valójában mit is csinálunk?

MEGSZABADULUNK A SALAKANYAGOKTÓL! – ÚGY TESTI MÉRETEKBEN, ÉS SZINTEN.

Kisiskolás tanulmányunkból tudjuk, hogy a szervezetünk úgy 70%-a víz, de hogy ez mi, minek is van, így arra kevesen gondolnak.

Több dolog biztos, hogy nem tiszta víz, sőt H2O nemigen van jelen egymagában, hogy nem folyik ki belőlünk, valami okból kifolyólag, hogy nem áll egyhelyben a szervezetben, mozog, és, hogy bizonyára nem azért cipeljük, hogy mozgás közben NE NYIKOROGJANAK A SEJTJEINK.

„A test folyadéktartalmának meghatározó szerepe van a létezésben. (pl. bármi okból bekövetkező hiánya kiszáradáshoz vezet, szélső esetben halál)
A kiszáradás több formában léphet fel: izotóniás dehidrációról akkor beszélünk, ha szervezet elektrolit-háztartásával nincs gond, azaz a víz- és elektrolithiány aránya egyforma. Okozhatja veseelégtelenség, nem megfelelő vízhajtó adagolás, hasnyálmirigy-gyulladás, nagyfokú égés.

Hipotóniás dehidrációról van szó, ha a hiány inkább az elekrtolitoknál nagyobb. Ez az az állapot okozza, ha a vér nátriumtartalma lecsökken. Ebben az esetben a beteg sok folyadékot veszít (például hasmenés miatt), de nem pótolja megfelelően az elektrolitot, például alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizet iszik.

Hipertóniás dehidráció esetében a víz hiánya nagyobb arányú, mint az elektrolitoké, így a vér nátriumtartalma megemelkedik. Minden esetben a kevés folyadékpótlás és a nagyarányú folyadékvesztés okozza a problémákat. Gyakran nagy meleg okoz ilyen állapotot a fokozott izzadás miatt. Nagyon fontos ilyen esetekben, hogy a folyadékot folyamatosan pótoljuk, még akkor is, ha nincs szomjúságérzet.”

„Már kétszázalékos folyadékvesztés esetén is csökken a fizikai és a szellemi teljesítőképesség, megjelennek a kiszáradás első tünetei (fejfájás, koncentrálóképesség csökkenése).”

Az elektrolit egyensúly borulása egy dolog, nem elhanyagolható, de ez utóbbi idézet rejti az igazi veszélyt (fejfájás = MÉRGEZŐDÉS! sokan kapnak be fájdalomcsillapítót ilyenkor, közben a májban felhalmozódott méreganyag az oka, ettől múlhat el másnapra,vagy egy tisztességes gyomorrontás után).

Mint említettem, víz mindig kötődik valamihez a szervezetben: szabad kifolyását albumin akadályozza, rendszerekben (ér) ionokhoz kötődik, sejtközi térben, ahhoz, ami éppen ott van.

Ez utóbbi kissé közelebbről: sejtjeinknek épp úgy van salakanyaga, mint az egész szervezetnek, azaz ami nem tud bejutni a sejtmembránon, ami nem retúrszállító anyag, az mind – mind ebben a picinyke térben gyűlik és GYŰLIK ÉS GYŰLIK! Tömeges mennyiségben két módon távozik:
- az IZOMPUMPA segítségével, amit testmozgás hoz létre,
- a gravitáció, azaz a helyzetváltozás. (álló – fekvő – gyertyaállás)

Úgy is szokás hívni, hogy a:

SZERVEZET SZENNYVÍZCSATORNÁJA! (teljes joggal,pl. egy kis „ izomláz” = tejsav a sejtek között, amíg elszállítódik, fáj)

Ezt a folyadékáramot a nyirokér rendszer hajszálerei gyűjtik össze, csatlakoznak nagyobb erekbe, ezen a rendszeren helyezkednek el a nyirokcsomók, végül véna erekbe csatlakozik, onnan a májba jut. Itt jön a szelektív hulladékgyűjtés, vízoldható - nem oldódó – klf. fehérjék – és azonosíthatatlan anyagok.

Megérkeztünk egy konfliktusos helyre, a NYIROKCSOMÓKHOZ.

Valahogy úgy tűnik, egyik oldalon a ov.tudomány helyén kezeli a nyirokcsomók kérdését,tudják mire való. Amikor a gyereket nézi a doki, takonykór esetén, biz benyúl az álla alá, a füle mögé, és konstatálja, hogy duzzadtak a nyirokcsomók, dolgozik az immunitás. (van hol, van mit!!)

A másik oldalon erről elfelejtkezve, bulldog módjára, tűzzel – vassal kiirtják, sőt a „rendszámtáblázással addig fajul a helyzet, hogy NYIROKRÁKRÓL beszélnek.(anélkül, hogy bármit tudnának ellene tenni)

Az onkológiai sebész visít örömében, amikor a protokoll által előírt „- és 13 nyirokcsomó eltávolítandó”- nyirokcsomókból legalább az első duzzadt.

Jó pár eset citológiai lelete bizonyítja, hogy a daganathoz legközelebbiben leginkább 1 – 2, vagy pár daganatsejt található. Persze, ez attól függ, milyen időstádiumú a diagnózis Ezzel a kis VÉGREHAJTÁSSAL ÖRÖKRE MEGÁGYAZOTT A BIZTOS KIÚJULÁSNAK, „ÁTTÉT” KÉPZŐDÉSNEK..

Pont az ellenkezőjét érik el, mint amivel indokolják a műtétet, mármint, hogy ne SZÓRÓDJON a testben.
Mert, miért is duzzadt bármelyik nyirokcsomó?

A nyirokcsomók szerepe a szervezetben:
- a nyirokáramlás útjában,- mint a vénás keringésnél az érbillentyűk – szelep szerepét töltik be, áramlás irányba enged, ellentétesen zár.
- aktív felületű (érzékenyített) szűrőként a nyirokban lévő összes olyan élő anyagot foglyul ejti, amelyek a szervezet működésében nem kívánatosak, legyen az elhalt saját sejt, kívülről bejutott baktérium, fehérjéhez kötött toxin, stb. Na persze ide tartozik minden daganatsejt is.
A befogás célja, egyrészt semmi ne kószáljon az áramlási rendszerben ami nem oda való, másrész, ha ez kórokozó, akkor ITT LEGYEN A TERE AZ IMMUNCSATÁNAK!! (viszonylag el van szigetelve, és a „ termékek”a következőknél úgy is fennakadnak.
Szóval erre lenne kitalálva a dolog.

"Kell-e a radikális rákműtét?
A nyirokcsomók a daganatterjedés zsákutcái
Több mint száz éve sebészi gyakorlat, hogy amikor a tumort eltávolítják, a környező, akár ép nyirokcsomókat is kimetszik. Most mégis kétségek merültek fel a radikális műtétek hasznát illetően. Ha e feltételezés igaznak bizonyul, a daganatok kezelésénél teljesen új stratégiát kell alkalmazni.
Dr. Szenczi Tóth Károly| Népszabadság| 2009. július 31.”

„Dieter Hölzel professzor, a müncheni daganatregiszter epidemiológusa korábbi adatok tömegét, többek között 30 éves túlélési statisztikákat elemezve arra a következtetésre jutott, hogy a daganat körül elhelyezkedő nyirokcsomók teljes műtéti kiirtása a túlélésre a legcsekélyebb kedvező hatással sincs. Ez minden rosszindulatú daganatra igaz, a melanomától az emlőrákon át a vastagbél-karcinomáig.

A teljes nyirokcsomó-eltávolítás indoka alighanem téves elképzelésen alapul - állítja Hölzel professzor. A daganatszórás elterjedt elmélete szerint a magányosan növekvő tumor csak ha bizonyos nagyságot vagy stádiumot elért, kezdi a sejteket szétszórni a szervezetben, éspedig legelőször a közeli nyirokcsomókba.”
Ezek után kérdés a nem kérdés:

JOGOSAN VANNAK A DAGANATSEJTEK A NYIROKCSOMÓKBAN JELEN?


Ha mindez nem rendesen működik, a nyirokrendszer áramlása akadályozott, ha olyan anyagokkal szennyezett, amit pl.: a vér szállított a sejthez, de az nem tudott mit kezdeni vele, ezeket az anyagokat, hogy ne legyenek az áramlás útjába, a test perifériáira taszítja. Jellegzetes példa, a dohányzás – alkoholfogyasztás jó nyári délután, van testszag bőven.

Ugyanez a helyzet a „KAPCASZAGGAL”. Lábainkon kétszer kétezer körüli a NAGYMÉRETŰ PÓLUSOK száma, melyeken át a nyirok által odarakott szemét eltávozhat. Amióta „kultúrálódtunk” egyrészt nem sikk e testszag, ezt a csatornát is igyekszünk bedugaszolni! (izzadás gátlók, dezodorok) másrészt igyekszünk elkendőzni, feledni, hogy a testnek vannak MŰKÖDÉSI TERMÉKEI.

Itt kell megjegyezni, a testünknek KIVÁLASZTÓ SZERVE A BŐR IS, ÚGY KÉT NÉGYZETMÉTER!!

A NYIROKRENDSZER TISZTÍTÁSA:

Már az ókorban rájöttek az emberek, hogy a meleg fürdőzés az egészség megőrzés egyik fontos módja, a bőr pólusain keresztül, igaz lassan, de megszabadultak a salakanyagok itt lerakott részétől.

Gyerekkoromban még divatban volt a Vasárnap délelőtti gőzfürdőzés jó széles körben.
Egészség megőrzésként alkalmazható a szaunázás, a nyirokmasszázs,az izzasztó sport.
Daganatosoknak, a fentiek miatt a nyirokmasszázs nem megengedett.

Egy javaslat:
„Az esetben, ha Ön nem kedveli a szaunát, vagy az Önnek valamilyen oknál fogva ellenjavallt, akkor odahaza tegye a következőket.
Engedjen a kádba meleg vizet, s oldjon fel benne másfél kiló közönséges konyhasót. Vegyen ilyen fürdőt hetente egy-két alkalommal, de mindenféle rendszer nélkül is megteheti, amikor úgy érzi, hogy meg akar szabadulni a toxinoktól. A sós víz – amely tulajdonképpen nátrium klorid oldat – minden kiszív a pórusokból, ami nem oda való. Ne felejtse el a sós fürdő után tusolással leöblíteni magáról a kioldott szennyeződést.”

Daganatos esetekben alkalmazzák a különböző összetételű ivókúrákat. Kicsit elgondolkoztat, hogy mekkora utat kell megtenni a bevett, ill. lerakott anyagnak, hogy találkozzanak, aztán vissza.

Tulajdonképp kettős hatása miatt itt is szerepelhet a SZÓDABIKARBÓNÁS FÜRDŐ. Egyrészt a vér lúgosításának bevált eszköze, másrész a meleg + lúg kioldja a pólusokból (depo) a szemetet, így a következőknek helyet csinál.

Lúgositó fürdő + killer + méregtelenítés .
Csinálni kéne 5 – 6 % -os,37-38 fokos szódabikarbonátos fürdővizet,(amilyen jó meleget elbír),míg ki nem hül,úgy 20 perc,teljes testet bele.Ez min 100 l víz,= 100 kg,1%-a 1 kg,5% = 5 kg/ fürdő.Keress egy nagykert,ahol olcsón,ÉTKEZÉSI min.ben beszerezheted.Ezt heti 1x,ill.ph mérés alapján ellenőrizni.(vizelet ph 7 – 7,3 között legyen)
Utána letussolni, kiszárítja a bőrt kicsit,csak semleges gyógyszertári testápolót használni,ugyan ez a tusfürdőre meg a szappanra is vonatkozik.

Túlzásba vitt lugosítás tünet :
- hányinger, étvágytalanság, étel undor,ált. rossz közérzet.
- Csak leállni a kezeléssel, magától helyre áll.
-
Utána letussolni, kiszárítja a bőrt kicsit, csak semleges gyógyszertári testápolót használni,ugyan ez a tusfürdőre meg a szappanra is vonatkozik.

A legintenzívebb eljárásnak a „lábáztatás”, azaz az IONIZÁCIÓS méregtelenítés, a SPA-DETOX bizonyult. (saját szervezetem is bizonyítja) Ennél a módnál a talpak nagyméretű sejtjein keresztül, az ionizált atomok mintegy „kihúzzák” a dugót a likból, ismételve szakaszosan ürítik a rendszert. Kúraszerűen alkalmazható, min. egy hónap szünettel ismételhető.

A következő 6. rész a „HA MÁR TISZTÁK VAGYUNK” az immunitás intenzív emelésével, aktivizálásával foglalkozik.

Bandi


97. Rising Sun 2011. 05. 28. 8:09:37
Rákbetegek fóruma
Szia !
Sziasztok !

A kemoterápia folyamatosan rombolja az immunrendszert, lassan meg is semmisíti.
Végül ez okozza a végzetes dolgokat.
Az immunrendszer hiányában megszűnik a természetes védekező-ellenálló képességünk, így egy egyébként könnyen legyőzhető baktérium,vírus, lehet végzetes.
Kiemelném a baktériumok elpusztulásakor felszabaduló méreganyagot, az ún. ENDOTOXINT.
Ha ez bekerül a véráramba (vérmérgezés egy fajtája : Endotoxémia), és egy erős , kóros immunreakciót vált ki, akkor a C-vitamin igyekszik ellene küzdeni, de ha nincs elegendő C-vitamin, akkor kiürül a szervekből, és ez többszervi leálláshoz és sajnos halálhoz vezethet.
Logikus, hogy amikor antibiotikum kúrát alkalmaznak, akkor egyszerre rengeteg ENDOTOXIN keletkezik, így nagyon erős lesz a kóros immunreakció. Ezért van az,hogy sokszor, amikor idős v. legyengült emberek az antibiotikum kúra után nem sokkal később életüket veszítik.
Ez ellen is ajánlott a nagy dózisú C-vitamin adása.

Azt javaslom, hogy mielőbb érdemes abbahagyni a kemoterápiát, és keresni egy orvost v. más egészségügyi dolgozót, hogy szíveskedjen a C-vitamin infúziókat beadni.

A következő üzenetemben bemásolok egy klinikai eredményt, mely 1 hét!!!!! C-vitamin kezelés életminőségbeni változás hatását volt hivatott bizonyítani.


98. habveros 2011. 05. 25. 21:42:54
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók! (4.)

Röviden az emésztésről.
A leginkább találó kifejezés, hogy az emésztés tetőtől – talpig megy végbe a szervezetben.
Tető az agy, a különböző helyekről IDŐBEN beérkező információk alapján elindítja az emésztéshez szükséges feltáró – oldó – bontó anyagok, enzimek termelését, és a rendeltetési helyre kerülését.
Már a daraboláskor (rágás) bekeveredik a nyál, ami emésztőnedv.

A gyomorban: pH kb. 1,5 maró savasságú pepszinnel, amit lehet, szétroncsol az emésztés.

Tovább a vékonybélben, az alakjukat és állagukat vesztett anyagokhoz újabb bontó átalakító, vegyi folyamatokat indító, ill. katalizáló enzimek keverednek be. Ez az emésztési szakasz elsősorban a hőmérsékletet, a mechanikus keveredést, és a folyamatokhoz szükséges IDŐT biztosítja. Innen kevés mennyiségű, többnyire gyógyszer – vegyi anyag szívódik fel.

A vastagbél a „TEASZŰRŐ”.
A szervezet takarékos, nem engedheti meg, hogy több liter folyadékot veszítsen, ezért visszanyeri. A bélhosszt 3 funkció szakaszra szokás osztani,(csak vulgárisan) a felső harmad az igazi felszívó zóna, belül a teltséget okozó jelentős tömegű anyagok NYOMÁSA, míg a külső falában nagyteljesítményű érhálózat szívó HATÁSA FOLYTÁN a folyadékok, és a bennük lévő majd minden szükséges tápanyag elválasztásra kerül.

Okos a természet, amire nincs szüksége, de „velejárója” a tápanyagoknak, azok emésztését nélkülözi, így a szűréskor, mint szilárd anyag van jelen, tehát marad.
Lehet a példa sánta, azt szoktam mondani, hogy a „szaloncukrot” a gyomor kicsomagolja a sztaniolból, a vékonybél – egyszerű cukrot csinál belőle, a vastagbél meg elválasztja a „tiszta búzát az ocsútól” (Jelen esetben a csomagolási maradéktól)
A további részei a vastagbélnek a folyadék visszanyerés, némi fermentáció valamint a „végtermék” képzés (gombák – baktériumok) helyszínei.

Az a bizonyos SZŰRÉS!
Mindenki ismeri az aprómagos levek, vagy teaszűrés műveletét, csak soha nem kerül sor hosszabb idő át rá, ezért a szűrő eldugulását annyira nem is figyelik. Na meg, ha igen, megfordítva a csap alatt kitisztítható. (ellenáramú üzem)
A béllel nem lehet ellenáramban dolgoztatni.

Elvben a tisztulását a perisztaltikus mozgása, melyet a két oldalán végig húzódó izmok végeznek, és a redőzetet harmonikaszerűen összehúzva – elernyesztve, továbbítják a béltartalmat a végbél felé. Amíg rost gazdag vegyes étrenden voltunk, az emészthetetlen cellulóz, mint a dugattyú, le is takarította a bélfalat. A mai ételválaszték, az agyon „kikészítettség”, a kényelem, és nem utolsó sorban azok a szintén emészthetetlen anyagok, melyek kisebb nagyobb mértékben tapadás fokozó hatásúak, olyan, a bélmozgással szinte mozdíthatatlan réteget képeznek, amit csak ERŐSZAKKAL lehet eltávolítani. Mi a gond ezzel?:
- a feltapadt rétegen (iparban LEPÉNY) kell – kéne először a tápanyagnak átvergődni magát. A gond, hogy a vegyi folyamatoknak szabott idejük szokott lenni, pl. a legegyszerűbb az alkoholkészítés: cukor – cefrézés (első erjedés) – alkohol. Ha nem változnak a körülmények, - második erjedés – ECET! Mindössze azzal, hogy TOVÁBB MARADTAK A KÖRÜLMÉNYEK, vagy fordítva, nem volt elég gyors az alkohol eltávolítása a cefréből, máris nem a folyamat célja szerinti eredményt kapjuk.

Tehát az időtényező meghatározó!

- a perisztaltikus mozgás a bélfal mentén lényegesen szárazabb – szilárdabb réteg egyre vastagszik és ezzel a hosszirányú mozgást lecsökkenti, akadályozza.
- ennek következménye a legbanálisabb bélrenyheség, amit idős korban elkönyvelnek, mint velejárót.
- a helyi nyomás növekedése miatt a bélfal símaizom kötegei között, vagy az egész bélfalban tágulat, diverticulum alakulhat ki, ami toxikus anyagokat termelő élőlények megtelepedésére alkalmas, és nagyon fáj.
- az elszennyeződött részen a PANGÁS lehetőséget ad a fermentációra, pl. a cukorból - ecetsav (a példánál maradva) folyamatra. Ezzel megnyílik minden a savas közegben élő szervezet számára az út, egészen a gyomorig. Következmény a legkülönbféle nyavalyák összessége: helicobacter pylori -reflux, ízületi, sokízületi gyulladások, szívizomgyulladás, ritmuszavar, stb.vagy a candida albicans – hajhullás, bőrpanaszok, akne, krónikus székletproblémák, hullámzó kedélyállapot, csökkent libidó, fekélyes fájdalom, bélgázok, hasi puffadás, gyakori felfázás, hólyaghurut, kimerültség, levertség = romló státusz.

Nem akarom, és tudom az összes következményt felsorolni, ezek „csak a gyanús lábnyomok”.
Az elszennyezett vastagbél teljesítmény és minőség tekintetében akár 60%-al is elmaradhat az életkornak megfelelő szinttől.

Rengeteg „ajánlat” van az interneten, csak attól óvnék, hogy túlzásokba esve, nagyobb legyen a kár, mint az eredmény.

Például:
- a hashajtás teljesen alkalmatlan a bélfal tisztítására, mint ahogy minden olyan anyag, amelyiknek bélmozgást erőltető (serkentő) hatása van.
- a gyakori, és valamilyen vegyi anyaggal kombinált drasztikus (több liter) beöntés. Azon túl, hogy kitágítja a belet, alaposan kiírtja a teljes élővilág legnagyobb részét. Ja és KI KELL BÍRNI!
- óvatos alkalmazást kívánnak azok melyek a DUGATTYÚ HATÁST alkalmazzák (pl lándzsás útifűmag héj) főleg, ha bármilyen probléma van a területen.Pl.: IBS .A kombinált, megdagadó+nagy mennyiségű ballasztot –legtöbbször ásványi őrleményt - tartalmazó szerek számlájára az esetleges polipok „leradírozása” (és annak gyógyulási esélyei) miatt már néhány kutató felírta a későbbi problémát.
- nem szerencsés a túl gyakori ismétlés. Az OXITARM (ugyan nem látványosan) vegyi úton tisztít, az alkalmazása: este 2 tabl.6 héten át, utána egy hónap szünet, és ismétlés. Egészségeseknél a kora tavaszi, és az utolsó negyedéves két kúra elegendő, az érintetteknél az évi 4-5 kúrát meg kell csinálni.
(ez csak példa)

Azzal, hogy a „szűrőt” tisztítjuk, mellékhatásként jelentkezik a fauna csökkenése, fogyása, amit pótolni kell.
A kúra KEZDETE UTÁN EGY BIZONYOS IDŐVEL!!!! van értelme laktobacilus családok, Probiotíkumok, vagy a szoftverhordozók = KOLOSTRUM alkalmazásának. Addig, amíg a vastagbél felső harmada nincs megszabadítva a lerakódásoktól, nincs sok értelme a pótlásnak, mert egyrészt a savas közegben nem élnek meg, másrészt az ott lévő „helyfoglaló idegenek” nem hagynak a megtelepedésre helyet.

Idézetek a végére:
„A Bélflóra sűrűn lakott város, lakói 85%-ban hasznos bélbaktériumok (aktív munkások), 15% gombák és baktériumok (eltartottak). Amennyiben ez a demográfiai adat eltolódik (gyógyszeres kezelés, helytelen táplálkozás, stressz...), akkor a szorgos kezekből kevés lesz, ezt pedig a város tulajdonosa bánja, vagyis Te. Hasznos bélbaktériumok nélkül nincs jó emésztés, és csökken a tápanyagfelvétel. Mivel önmaguk is termelnek vitaminokat, gyulladáscsökkentő és antibakteriális vegyületeket, mennyiségük csökkenésével a tested ezekre az anyagokra sem számíthat. Összességében a biokémiai folyamatok lassulnak, az egyensúlyvesztés pedig testi tüneteket ölt.”

„Tény:
Az immunrendszer 70%-a, a Bélflórában található!
Vagyis parányi mikroorganizmusok kezében van az immunrendszerünk.”

A következő részben a mindenki által elhanyagolt NYIROKRENDSZERRŐL próbálok beszélni.
Sziasztok, Bandi
99. Netboszi 2011. 05. 23. 17:28:25
Rákbetegek fóruma
Sok minden más világításba került számomra, ahogy Bandi beirogatja a méregtelenités menetét.
Jegyzeteltem is sok mindent, és Bebe könyvével együtt úgy érzem sokkal jobban megértettem pár dolgot. A könyv széles tárháza az eszközöknek, jól leírva mi mire jó.
Pl.nem tudtam, hogy a lignan az killer. Ez van. Van belőle svéd és magyar készítmény, most csak azt lenne jó tudni, melyiket érdemesebb használni.
Aztán az oxitharmot folyamatosan kell szedni? A vesetisztitót tudom, hogy negyedévente 1 kúra.
Viszont a Milk Thistle Liver Cleanse esetében sem tudom, meddig kell szedni.
Nyugodtan nevessetek ki, ha számotokra egyértelmű dolgokat kérdezek, de kérdő útját nem veszti, mindenki másban tájékozottabb.


100. habveros 2011. 05. 16. 13:36:46
Rákbetegek fóruma
Kedves Fórumozók! (2.)

Mielőtt folytatnám, el kell mondanom, hogy a leírtak, és a levont következtetések személyesek, NEM VITAALAPNAK szánom, csak az itt kutatókat szeretném a MÁSIK OLDALLAL megismertetni.

Épp ezért senki kritikájával nem fogok vitázni, mint ahogy bármely más írott közleménnyel sem lehet tenni, leírták, a szerző lehet már halott.

A daganat sejtek olyanok, mint a pénztőke, vagy mindent magukévá téve profitot termelnek, azaz szaporodnak, vagy, ha ez nem lehetséges, mert a párnacihába őrzik, inflálódnak, önmagukba zártak, BETOKOZHATÓK.
Erre a jelenségre épül az OPERÁLHATÓ – NEM OPERÁLHATÓ állapot meghatározása, valamint ezt kívánja elérni a „DAGANATSZŰKÍTŐ” onkológiai kezelés.
A műtét radikális és egyben gyors beavatkozás, azonnal megszabadítja az immunitást az extra terheléstől, ezzel, ha elég jó a státusz, lehetőség nyíl-HAT a hosszabb idejű tünetmentességre.(kb. itt találhatók azok a CSODÁLATOS, ill. hivatalosan: orvosilag nem, vagy nehezen magyarázható GYÓGYULT ESETEK)

Sajna a gyakorlati folytatás nem ez, műtét után jön a daganat terhelésével minimum felérő, de legtöbb esetben jócskán az meghaladó immunterhelés, a sugár – kemo kezelés.

Az alternatív terápia a daganat okozta terhelés csökkentésére olyan anyagokat alkalmaz, melyek a szervezet számára könnyen tolerálhatók, sőt legtöbbjük, általában összetett hatásmechanizmus révén, még javítja is a státuszt.
Ezeket az anyagokat,bár ugyancsak CITOSZTATIKUMOK az irodalom többnyire egyszerűen KILLER-nek nevezi.(azokat fogom sorolni, amelyekről elfogadható infók állnak rendelkezésre)

Killerek:

Hidrazin-szulfát, DCA - diklór acetát, Cézium – Klorid, Hidrogén-peroxid,
Petróleum, MMS(?), Protumol R 47, H 15 Indiai tömjénfa,Farkasalma, Lignan,
AGARICUS MILENA

Kidolgozott terápiákban alkalmazott killerek:
COD protokoll
Affimaf
B 17.
Gyógy gombák

A felsoroltak mindegyikét alkalmazzák killerként, akár felváltva, vagy kettőt - többet együttesen.(ez utóbbi veszélyes is lehet)

A komplett terápiákat figyelve feltűnő, hogy bármelyik killerhez kötődik a közszájon forgó elnevezésük,egyrészt jókora mennyiségű „KIEGÉSZÍTŐ”-t használnak, ez azt bizonyítja, hogy A KILLER MAGÁBAN EREDMÉNYTELEN, másrészt, és ez legalább ilyen fontos,

EGYIK ELJÁRÁS SEM DAGANATSPECIFIKUS! ÉS EZ TÉNY!

Bizonyítja egyrészt, hogy az OKI KEZELÉS a járandó út, valamint megkérdőjelezi a TÜNETI KEZELÉS által erőltetett, és eredményt nemigen hozó protokollt, miszerint a daganatokat osztályozva, azokat és csak azokat semmisítik meg.(felesleges „rendszámtáblát” akasztani a csorda egyedeire, szarvasmarha az mind)

Alkalmazások során betartandók, ill. kerülendők:

A természetgyógyászat ősi törvénye, hogy a kezelés a státuszt soha nem ronthatja.(„AMIT KI KELL BÍRNI, EL KELL VISELNI, AZT NEM SZABAD HASZNÁLNI, MERT NEM GYÓGYÍT”)

A biológia nem tudja kezelni azt a módszert, mely „ELŐBB MEGBETEGÍTELEK, HOGY AZTÁN MEGYÓGYULJ” ( Lothar Hirneise)

1.) Jellemzően ezek az anyagok is a szervezetre nézve, a toxicitási határon túl: MÉRGEZŐK! Többnyire nem maga az anyag, - mint pl. a KÉKSAV = HIDROGÉN – ciand, hanem a máj túlterhelése révén mérgeznek. (az eredmény szempontjából mindegy)
Megjegyzendő, hogy a biológia képes KELLŐEN LASSÚ ÜTEMBEN emelt dózisokat is könnyedén a maga javára fordítani.
(mint a pia: kis mennyiségben orvosság, nagy mennyiségben gyógyszer, ha meg nincs, NA AZ A MÉREG !)

Tehát a járható út, az anyagra vonatkozó dózisemelés betartásán túl, a fokozott figyelem. Ha van adat, egzakt kontroll.(labor, ph, vérnyomás, stb)

Ezt a leckét többnyire a segítőnek kell ellátni, mert a külső jeleket (szemszín allergiás tünete, motorikus változások) előbb vehet észre, mint az érintett.
Épp a fentiek miatt soroltam csak azokat a killereket, amelyekkel valamilyen tapasztalatok állnak rendelkezésre.

Sima, egymenetes esetek:

Sajnos a legritkábban fordulnak elő. Az alt. terápiát keresők legtöbbje már megjárta a rendszer szerinti „kötelező protokollt”, ami, bár előre kifizettették, egyrészt szinte kötelező, másrészt a szolgáltatásuk, legalább is eredmény szempontjából siralmas.

Így aztán pont az az egyetlen esély csökken szinte (a beavatkozástól és a szervezet „erejétől” függően) minimálisra, ami az alt. terápia egyetlen eszköze, az öngyógyító képesség.

Egy példa:
Diagnózis (legyen!: adenocarcioma)- műtét – kemoterápia.A kezelt, lévén onkológus, az első labor láttán hátat fordított az eü.-nek, csinált egy azaz egy B 17-es kúrát a kiegészítőkkel, eredmény normál és PET Ct negatív. Ekkor keresett meg, hogyan tovább, a kiújulás elkerülésére.
Remélem most is jól van ott a 20 000 km-es távolban.

Még egy: ( ez sem hazai eset)
Magát jó hosszú ideje emlődaganattal kezelő mesélte, hogy az R 47, és a VÉREHULLÓ fecskefű kombinációja hogyan robbantotta szét a sokadjára megjelent daganatot, és most mit csinál, ill. arról kérdezett, hogy mit kéne tennie.
Igen, ez is az az eset, amikor az alaposan beidegződött egyoldalú tudás határozza meg a cselekvést. Miután tisztáztuk, hogy fantasztikus, amit csinál, de az okot nem kezeli, megkezdte a szervezete tisztítását, remélem, jól van.

Két megjegyzés:
-akkor jelentkeznek az emberek, amikor gáz van, ha Ok! a helyzet biz nincs beszámoló, nehéz a követés.
-külföldi esetek többnyire rázósak, a nálunk hozzáférhető (még) készítmények nem, vagy teljesen más összetételben szerezhetők be.

Az IGAZI BONYODALOM:

Amire azt mondja Webster Kher, hogy : „AKIT HAZAKÜLDTEK MEGHALNI…”, vagy e közeli állapotok.
Ezeknél a killereket célszerű kombinálva alkalmazni, maximálisan szem előtt tartva, hogy most aztán egy lerobbant szervezetet kell úgy segíteni, hogy ne romolhasson a státusza.
Egyfelől ott a sürgető igény lefogni a többszörös daganatot (áttét? Annak hívják), amivel az onkológia nem bírt, -orvos széttárta a karját „ENNYIT TUDUNK”-, másfelől rendelkezésre áll egy 10- 30%-os teljesítő képességű, mindenre fokozott érzékenységgel reagáló szervezet, benne a lerobbant MÁJ mint főszereplő.
Ja és nincs IDŐ!, azt elhasználták arra, ami nem működött!

Kedves kritikusok, akik az alt. terápiát ráadásul a „bekapok valamit és elmúlik” szinten értelmezik, mielőtt megszólalnak, ezt próbálják átgondolni.
(a fönt lévő látja lelkem: soha ne kerüljenek ilyen helyzetbe!)

Két eset:

Inoperábilis (infiltrált = szövedékes, környezethez is kötődő) teljes nőgyógyászati diagnózis – egy havi b 17 után – b 17+ DMSO után – b17+ DMSO + DCA, vissza b 17+ DMSO. Jó fél év után regresszió, túl az egy éven fenntartó b 17 tabletta mellett lassan csökkenő, a laborok szerint inaktív daganat maradék, az eredeti 20 -24 % -a.

A másik:
„Áttétes” (ez így fals, ezért az idézőjel, több helyen megjelent) tüdő-máj daganatok, radiokemoterápia utáni kontroll erőteljes progrediáció.
Az onkológiai kezelés elhagyása mellett petróleummal indítva – DCA – DCA+MMS, amint a labor eredmény lehetővé tette, az MMS-t Iscadorra csere és jó egy év után majdnem teljes negatív CT.

Személyes: több száz laboreredmény (nagyrutin) elemzése során, - és ez nem hit, gyakorlati tapasztalat -, kijelenthető, hogy a ma és holnap alkalmazott GYÓGYSZER –nek látszó vegyi anyagok szervezetidegen hatása egyre nagyobb mértékben nő. A KORSZERŰ JELZŐ nem a biológiával barátságot, épp az ellenkezőjét jelenti.(erős a gyanúm, hogy a munkából való kiesés csökkentése a cél)

Még egyszer megemlíteném, a rendelkezésre álló idő szabott,(már a diagnóziskor meg van határozva) hogy ki hogyan sáfárkodik vele az egy dolog, de nagyon nem elfelejtendő, hogy a biológiának VAN SAJÁT SEBESSÉGE, a siettetésnek súlyos ára van.

2.)Jellegzetes „elkövetések”:

Teljesen érthető, de nagyon nem követendő gondolat,(persze, megint a beidegződés) hogy siessünk, minél előbb szabadulni a helyzetből, tehát amiről olvastunk, azt aztán durr bele mindent beadni – beszedni, a dózist többszörözni.
Ezek (is) szinte minden esetben a befejezéshez vezetnek.

Most kicsit átnéztem a „leltárt” mindössze egy alkalommal sikerült a túlbuzgás eredményét kivédeni.

Egyik:
Normál B 17 kúra, ahogy meg vagyon írva, és annak megfelelő ütemben hozva az eredményt, majd RIADÓ!
Mint kiderült, ez egy májat is érintő vastagbél eset, a b 17 mellé elkezdtek egy másik killert is.
Az eredmény az a bizonyos TLS azaz a tumor szétesési szindróma. A máj amúgy is csökkent képességei révén (meg még a hasító enzim mennyisége se elég ilyenkor) nem tudta a szervezetből kivezetni az elpusztult sejttömeget, ami egyszerűen vérmérgezést és vele együtt májleállást okozott.

Másik:
Évek óta sztómás, végbél daganatos, B 17 tabletta+ DCA mellett egyre javuló státusszal (és nagyon kevés kontroll lehetőséggel)
Utólag végiggondolva, eléggé magára hagyottan, gondolom a több éve tartó állapotot igen csak meggyűlölte, előbb duplázta, aztán háromszorozta a DCA dózist.
A daganat szétesett, a többi ugyan az…

Az alternatív kezelés néhány betartandója:
- mielőtt valaki bármely cél megvalósításához kinéz magának egy anyagot érdemes, sőt célszerű azonnal egy ugyanarra való másikat is keresni.
- Minden szervezet korától – állapotától – nemétől – DNS öröklésétől és még számtalan dologtól más és más. Dr Varga Zoltánt idézve:” az ember egyszeri és megismételhetetlen”. Ebből nyílegyenesen következik, hogy a behatásokra mindenki másként reagál. Vagy kicsit, vagy nagyon eltérően. Akkor hogy lehet feltételezni, hogy mindenkinek ugyan az az ORVOSSÁG a tuti. Nyilvánvalóan nem, és erre való a „tarsolyban” lévő másik anyag. A gyakorlat szerint általában 10 – 12 napos alkalmazás,- ha az nem folyamatosan emelkedő dózisú – alatt kiderül a hatás. Ha az a kívántat nem éri el, vagy netán státuszromlást eredményez, azonnal le kell állni vele. 2-4 napi szünet (ennyi kell a kiürüléshez) után jöhet a váltótárs.
Persze nem egyszerű elkülöníteni egy vírusos fertőzés okozta hasmenést egy béltisztítóétól.
- épp ezek miatt egy célra egy időben nagyon tanácsos egyetlen anyagot használni. Több azonos célú szer használata zavaró, sokszor szerepelt a fórumon: „nem merjük elhagyni, (ezt, vagy azt) mert nem tudjuk mi hat. Az, hogy az amúgy is szűkös pénz fogy, önmagában se jó, (van is vád, hogy a „házat is..”) de valahogy mindig elfelejtődik, minden a világon úgy van:

HA VALAHOVA ÁLLANDÓAN CSAK BEVISZÜNK, AZ ELŐBB UTÓBB MEGTELIK! (a pohár meg az utsó csepp, na meg a hócipő)

Márpedig a szervezet, pláne a bajban, igen csak tele van és a természetes anyag is bevitt anyag, azt ki is kéne hordani.
- jó, ha valamilyen módon rögzítjük az eseményeket és megfigyeléseket, mert egy idő után, még az is megesik, hogy ami egyszer nem jött be arra ismét sor kerül.

3.)Killerek kiegészítői:

Szinergitás,azaz együttműködés.
A természetes anyagoknak van egy jó tulajdonságuk, együttműködnek egymással, sőt néha a mesterséges molekulákkal is. Képesek egymás hatását fokozni elég sok módon, pl az egyik hatóanyagát eljuttatják a sejtekhez, vagy a kiváltott hatást sokszorozzák,stb.
A kiegészítők szerepelnek a terápiás előírásokban, azokat nem célszerű elhagyni.
Néhány példa:
B 17 + B 15 , DMSO, Kurkuma, Béta – glükán, némely nyomelem stb.

A következőben (3.) a terápia ennél lényegesebb részéről lesz szó, a szervezet tisztításáról.
Bandi1. lap 2. lap 3. lap (4. lap) >>>5 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
-->