Köszöntő

 INFORMÁCIÓ
 Orvos/Partner adatbázis
 Partnereink publikációi
 Partnereink közleményei
 Gyógyforrás (linkajánló)
 Folyóirat
 Ügyeletfigyelő
 Partner WEB felületek
 Partner termékkatalógus
 Pályázatok
 Rendezvények
 Továbbképzések
 Egyéb

 KOMMUNIKÁCIÓ

 Egészségnevelő programok
 Fórum
 Aktuális
 Lakossági tanfolyamok
 Állás
 Keres-Kínál

 SZOLGÁLTATÁSAINK
 Partner-szolgáltatók
 Kiadványok
 Hírlevél
 GYIK
 
Magyar English Deutsch
 
Ügyfélszolgálat:
 MiM-Net Innovációs Kft.
 5000 Szolnok
 József Attila út 83.
 Telefax: +36 (56) 999-460
 E-mail: info@mimnet.hu
 
Archívum
Impresszum


Fórum
Keresés:


101. habveros 2011. 05. 12. 20:47:37
Rákbetegek fóruma
Kedves szbabi: /33767/

Ezen a helyzeten nem tudsz változtatni, valamilyen módon segíteni kell a szervezetet, ezt is PALLATÍV kezelésnek hívják.
Hogy hosszú távon milyen a hatása, azt csak elképzelni tudom, lévén az oxigénpalackhoz kötöttek, általában tolókocsiban ülő nem igazán egészségesek

NEM FUTNAK KILÓMÉTEREKET MASZKBAN,

Sajna egész más az útirány. (vagy más a tapasztalat?)
Amiről írtam, a régi túlnyomásos oxigénes búvárokról szólt. Pl a Bp-i metró kezdő keszonosai (nagybratyóm) nem csak a túlnyomástól, de a beadagolt (dicsekedtek a „príma” munkakörülményekkel) többlet oxigéntől is olyan öregek voltak 35-40 évesen, mint a 80 éves napszítta paraszt bácsi.
Ezen nincs mit vitatni, tények.
KÍVÁNOK NEKED SOK ERŐT ÉS EGÉSZSÉGET!

ednutt : /33771/

Gondolom ezen már túl vagy:

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PROVERA_100_mg_tabletta/1373

(csak kifejezetten magánvélemény: amikor az onkológus a hormonterápiához nyúl /vagy bejön, vagy nem/ igencsak a tehetetlenségét támasztja alá a tüneti kezelés terén)
Egyetlen dolgot tehetsz, szervenként alaposan külön – külön takarítod a szervezet számára mérget jelentő összes kemikáliát, és azok maradékait.
(ne feledkezz meg a nyirokrendszerről, azt el szokás sumákolni)

ggabi: /33776/

Pont így nem került sor anno az 5-ik TEMODAL kezelésre nálunk, a 4-iknél azzal fogadott az onki, hogy:
„mit akarnak még?,az OEP a 3-ik kúra után nem szokta megadni az engedélyt,igaz az 5-ikre nem is szoktak jelentkezni, akkorra már meghalnak a páciensek.
(TEMODAL 60-65 ÉVES KOROSZTÁLYNÁL AZ ÉLETKORT 2,5 - 2,8 HÓNAPPAL HOSSZABBÍTJA MEG A GYÁRTÓ SHERING – PULG SAJÁT STATISZTIKÁJA SZERINT! EGY HAVI ADAG ÚGY EMLÉKSZEM 380 000 FT, de ez lehet csak a térített összeg)

/

Judit: /33785
Nem akarok belepofázni, de a COD teát csak a teljes (hozzá tartozókkal együtt) terápiában lehet /mint minden másnál/ eredményesen alkalmazni, ez nem olyan, mint a kurkuma ( bár ahhoz is csak kéne egy két dolog), hogy bemegyek a….boltba egy adagért, így ne várj eredményt.
Persze nem valószínű, hogy ettől a fogyaszthatósága változik, de én elmennék a Dr Dávidékhoz (ha már a tea mellett voksoltál) a Magyarok házába, biztos akad egy két kipróbált ötletük.

Sziasztok, Bandi


102. Oxigénszifonos Péter 2011. 05. 03. 23:12:02
Rákbetegek fóruma
"A rosszindulatú daganatokban gyakran ún. hypoxiás, csökkent oxigéntartalmú területek vannak (az oxigenizáció 7 Hgmm). A preklinikai, valamint klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a hypoxia fokozza a tumorok progresszióját, agresszivitását. Szövettenyészeteken tanulmányozva az oxigén hatását, bebizonyosodott, hogy az oxigenizáció in vitro önmagában is gátolja az ép szövetek, a benignus és malingus tumorok sejtjeinek növekedését. Az onkoterápia szempontjából rendkívűl fontos megállapítás, hogy ha egy daganatban az oxigén parcipális nyomása kevesebb, mint 2,5 Hgmm, a sugárérzékenység lecsökken (intrinszik radiorezisztencia). Hypoxiás tumorokban számos kemoterápiás gyógyszer is hatástalan (kemorezisztencia). Oxigén hiányában, vagy hypoxiás szövetekben a fotodinámiás kezelés is eredménytelennek bizonyult. Mindezen kísérleti és klinikai tapasztalatok alapján már évtizedek óta egyes intézetekben kiegészítő kezelésként, de egymagában is próbálkoznak a daganatos betegek oxigenizációjával. A leggyakoribb kezelési forma az oxigéngáz belélegeztetése (hiperbarikus oxigénterápia), vagy az oxigénnel telített víz alkalmazása fürdő, vagy ivókúra formájában. A ma már nemzetközi kooperációban is végzett vizsgálatok egyértelműen igazolják az oxigénbevitel jótékony terápiás, radio- és kemoszenzitizáló hatását. Az általánosan alkalmazott eritropoietin-kezelés is bizonyítja az oxigenizáció jelentőségét a tumorterápiában. Időszerűnek látszik Magyarországon szakintézetekben nagy beteganyagon kivizsgálni az oxigenizáció tumorgátló, radio- és kemoszenzitizáló hatását." Forrás: www.oxigenszifonok.hupont.hu


103. Tündérlány 2011. 05. 01. 11:50:45
Rákbetegek fóruma
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Anyukámnak petefészek rákja van, hashártyás rátéttel, így egyenlőre nem műthető. Kemót nem szeretnénk, a daganatot viszont pusztítani kellene. Eddig B17 injekciót kapott C vitaminnal (már a 3. emelt kúra) de még messze az út vége. Egy ideje olvasom a fórumot és sokszor említitek az Iscadort ill. az újabb változatát az Eurixort. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim. Hasvíz mellett is kaphatja anya a szert? Írtatok egy dokit (Dr. Ábrahám) őt hol, mikor lehet elérni, hogy kerülhet valaki hozzá? Magánbetegként vagy a kórházba? Aki találkozott már vele írna a tapasztalatairól?
Minden információt, tanácsot szívesen veszek!!!!!

Köszönöm!
Tündérlány


104. Oxigénszifonos Péter 2011. 04. 23. 16:49:09
Rákbetegek fóruma

Kezeltesse Ön és rokonsága megbetegedését oxigénes víz kúraszerű fogyasztásával! Dr. Tóth József professzor, onkológus már 2007-ben ezt ajánlotta.
További információ és megrendelés honlapomon: http://www.oxigenszifonok.hupont.hu/17/dr-toth-jozsef-professzor-egy-publikacioja

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!


105. ... 2011. 04. 21. 10:12:48
Rákbetegek fóruma

A csodatévő fagyöngy

fagyöngy, daganatellenes, rák

A fagyöngy ősidők óta mágikus csodaszer, mindent gyógyító növény hírében állt. A húszas években az antropozófusok a jövő daganatellenes gyógyszerét látták benne. Azóta sok idő eltelt, s a modern kutatások eredményei alapján ma már olyan készítményeket állítanak elő belőle, amelyek fő hatóanyaga a lektin - ez erősíti az immunrendszert -, és így valóban új reményt jelent a daganatos betegek számára. Vérnyomáscsökkentő és érvédő hatása pedig hazánkban is sokak előtt jól ismert.

A fagyöngy örökzöld, villás ágrendszerű növény, ami félélősködő életmódot folytat. Kisebb-nagyobb zöld bokrait főképpen a téli időszakban könnyű felismerni lombhullató fáink ágain.

A fagyöngy vékonyabb, leveles ágait októbertől decemberig, valamint márciusban és áprilisban gyűjtik. A növény glikoproteineket, viscotoxint, flavonoidokat, nyálkát és a már említett lektint és fehérjét tartalmaz. Összetevői serkentik az endorfinok, a természetes hangulatjavítók és fájdalomcsillapítók termelését és elválasztását, illetve erősítik a szervezet immunrendszerét, amelyet rákos betegek esetében a kemoterápia amúgy is legyengít.
KELTA "PATIKA"

A fagyöngy nagyon régóta tisztelt növény: Caius Plinius Secundus római természettudós jegyezte fel a keltákról: "Semmi sem szentebb számukra, mint a fagyöngy, és a fa, amelyen nő... A maguk nyelvén a fagyöngyöt "Mindent Gyógyító" nak nevezik. Ha szokásuk szerint áldozati lakomát csapnak..., egy fehér ruhát viselő pap felmászik a fára, és aranysarlóval vág le a fagyöngyből... Szent meggyőződésük, hogy a fagyöngy bogyójának kipréselt levétől termékenyek lesznek a meddő állatok, és hogy ez a lé egyben általános ellenméreg is."

A középkorban a kelések és a sebek gyógyítása volt a fagyöngy legfontosabb feladata, bár Szent Hildegard kehesség és kösz vény, Hieronymus Bock pedig például nyavalyatörés ellen is ajánlotta. Érdekes, hogy még ő is leírta a régi germán időkbe visszanyúló hiedelmet, miszerint a "boszorkányseprű" megóvja a fákat a villámcsapástól, az embereket pedig az ártó szellemektől.

A fagyöngy mai reneszánsza a húszas évekre nyúlik vissza, amikor Rudolf Steiner felismerte benne a rák lehetséges gyógyszerét: "Ahogy a fagyöngy a természet rendjét megfordítja (télen zöldell és nyáron hervad), úgy állít egy tumor a testben mindent a feje tetejére."
JAVÍTJA AZ ÉLETMINŐSÉGET

A mai kutatások alapján a fagyöngy a rákkutatás egyik nagy reménysége. Ezt nemcsak sejtosztódást gátló hatóanyagainak köszönheti, hanem annak is, hogy mai megfogalmazás szerint segít a rákos betegek életminőségének megőrzésében és javításában. Tehát nem csodaszerről van szó, hanem a kiegészítő terápiák egyik új lehetőségéről. Sok esetben hozzásegíti a betegeket ahhoz, hogy a szokásos klinikai kezelések után visszatérhessenek megszokott mindennapi életükhöz.

Sok beteg beszámolt arról is, hogy a fagyöngykészítmények nemcsak az életkedvüket adták vissza, hanem fizikailag is hatottak rájuk, mert jobban érzik magukat. A rákkutatók ezt az immunrendszer aktiválásával magyarázzák. A fagyöngylektin izgalmi állapotot okoz a szervezetben, aminek hatására fokozódik bizonyos immunsejtek termelése. A természetes ölősejtek egy része közvetlenül a kórokozókat pusztítja el, más részük pedig eltünteti az elhalt sejteket. Emellett fokozódik az interleukin1 termelődése is, ami ismét csak a fájdalomcsillapító és hangulatjavító endorfin szintjének emelkedéséhez vezet.
GYÓGYTÁR

A citosztatikus hatás mellett a fagyöngynek más előnyös tulajdonságai is vannak. Teája egyes források szerint különleges vérnyomásszabályozó hatással bír: a magas vérnyomást csökkenti, az alacsonyat emeli. Nyugtató, görcsoldó hatású, ajánlott a keringési rendszer más problémáira is, többek között érelmeszesedés, szívproblémák, ideges eredetű szívpanaszok és menstruációs zavarok kezelésére. Teáját nem forralással, hanem félnapos, hideg vízben való áztatással kell elkészíteni!
FONTOS TUDNI!

Két púpozott teáskanálnyi szárított (szaküzletben vásárolt!) fagyöngyöt áztassunk be 1/4 l hideg vízbe. Tizenkét órányi áztatás után szűrjük le a teát, legfeljebb egy teáskanálnyi mézzel édesítsük, majd lassan kortyolva igyuk meg. A napi adag maximum kétcsészényi.
A fagyöngy csomagolásán található adagolási útmutatót érdemes mindig szem előtt tartani, hiszen túladagolása, illetve 34 hétnél hosszabb ideig történő használata miatt a szer veszélyes lehet, májkárosodást is okozhat!
Daganatosok számára a tea nem elegendő, mert csak nagyon kevés lektint tartalmaz. Számukra - a hazánkban még nem engedélyezett, ám Nyugaton évtizedek óta jó eredménnyel használt! - injekciós készítmények kúraszerű használata ajánlott.

A cikkben szereplő természetgyógyászati módszerek nem a tényeken alapuló orvostudomány eredményein nyugszanak és nem feltétlenül azonosak az InforMed szerkesztőségének álláspontjával.


106. Bucsi Judit 2011. 04. 21. 9:26:27
Rákbetegek fóruma
Nem a félre és a belemagyarázást várom, csupán egy részletes szálát amin szerepel mit vettem, mennyiért, és a kiegyenlítés módját. Vagy esetleg ez ügyben azért a nagy ellenállás, mert fekete kereskedelemről van szó?
Az ismereteid tévesek. Igenis van olyan vállalkozó, aki legálisan hozza be a termékeket, egyszer már rendeltem is tőlük, és számlát is kaptam. Ők korrektek. Csak annak kérték el az ellenértékét, amit ki is szállítottak. De nem 3 hét múlva jutott eszükbe, hanem azonnal annak rendje és módja szerint.

Elnézést kérek a többi fórumozótól hogy idekerült ez a téma, most még itt válaszolok, de a későbbiekben már csak az e-mailes megkeresésre fogok reagálni.

A peptides üzlettel kapcsolatban:
Mint régebben is írtam itt, én nem forgalmazom, csak vásárolni szerettem volna, amit ezután nem teszek, sőt! MINDENKIT LEBESZÉLEK ERRŐL!
Nem hogy Kkellyék, hanem az a vállalkozó aki becsületesen végzi a munkáját, az sem tudja a peptides termékeket hiánytalanul kiszállítani a rendelőknek. Arról tájékoztatott hogy a gyártás akadozik, ezért nem tudja garantálni a betegeknek a folyamatos ellátást. Az pedig nagyon fontos lenne, hisz ezeket kúraszerűen kell alkalmazni.

Valaki itt írta nem rég hogy ő nem bízik meg az orosz táplálékkiegészítőkben, hát már én sem. Főleg ha ilyen forgalmazóval vet össze a sors mint Kkellyék.

Bocsánatot kérek minden fórumtársamtól a Kkelliék nevében is, hogy ez a nem ide illő téma ideerőszakoskodott. Ígérem, a későbbi bejegyzéseikre nem fogok reagálni már.

Mindenkinek gyógyulást kívánok, és lehetőleg peptides termékek nélkül! Hisz annyi más is van, ami tényleg segít.


107. Pannanna 2011. 04. 13. 12:22:07
Rákbetegek fóruma
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni. Apukámnál gyomorrákot diagnosztizálta 2 hónapja. Most indul a sugárkezelés (nem tudtuk lebeszélni róla), és az lenne a kérdésem mehet -e a petróleumkúra a kezelés alatt, vagy inkább miután lement.
Azt olvastam ne nagyon méregtelenítsünk sugárterápia alatt.
Köszönöm a választ!
Pannanna


108. Bebe 2011. 04. 08. 20:01:14
Rákbetegek fóruma
kérésre az ISCADOR tapasztalataim

FAGYÖNGY INJEKCIÓ KÚRA- ISCADOR M.

időpont óra vérnyomás hőmérséklet mennyiség reakció, tünetek, immunválasz

2008.11.13 7 36,1
19 36,1

2008.11.14 7 137 / 73 / 86 36,1 I.
10,56 0.01 mg Iscador
15 143 / 82 / 89 36,6 M.0 seria torok- és test kimelegedés,
gyengeség, kivörösödés, remegés
18,36 107 / 77 / 84 36,1
2008.11.15 7 133 / 76 / 86 35,9
16,34 135 / 77 / 75 36,7
21,06 139 / 84 / 77
2008.11.16 8 122 / 80 / 72 35,9 II.
10,55 0.01 mg Iscador
15,31 36,4
18,35 138 / 73 / 88 36,4 éjszaki kimelegedés, izzadás
2008.11.17 7 124 / 74 / 75 36,2
18 134 / 76 / 91 36,2
2008.11.18 8 120 / 82 / 78 36,2 III.
11 0,1 mg Iscador kimelegedés, szívdobogás
15,4 112 / 76 / 115 36,4 szapora szívverés
19 137 / 77 / 86 36,6
2008.11.19 8 129 / 79 / 95 36,4
19,51 132 / 83 93 36,5
21,47 138 / 97 / 74
2008.11.20 8 132 / 74 / 94 36,4
16,47 118 / 76 / 113 36,5
2008.11.21 8 149 ! 86 / 81 IV.
11 0,1 mg Iscador jókedv, életkedv
16 129 / 74 / 104 36,6
2008.11.22 20 139 / 86 / 82 36,1
2008.11.23 7,5 132 / 86 / 84
16,26 136 / 71 / 85 V.
17 1 mg Iscador
2008.11.24 8 131 / 72 / 83
19 139 ! 86 / 88 éjszakai izzadás
2008.11.25 8 135 / 89 / 81 36 VI.
11 1 mg Iscador

2008.11.27 8 131 / 83 6 82
2008.11.28 8 126 / 73 / 89 VII.
11 1 mg Iscador
23 147 / 81 / 76 36 piros lett a szuri helye
2008.11.29 9,4 121 / 79 / 90
2008.11.30 15,36 121 / 76 / 102
2008.12.01 20 135 / 65 / 80
2008.12.02 8 130 / 78 / 83
17 149 / 80 / 89 vércukor 6,1
2008.12.03 8 142 / 86 / 89
2008.12.04 8 133 / 73 / 79
19 148 / 85 / 91 35,9
2008.12.05 8 114 / 71 / 80 VIII. II. doboz
11 0.01 mg Iscador M . 0 seria
2008.12.06 8 131 / 76 6 81 36,4
22,35 143 / 86 / 90 36,1 IX.
2008.12.07 14 0,01 mg Iscador
16 140 / 81 / 85
2008.12.08 8 120 / 79 / 78
2008.12.09 7,3 123 / 71 / 80 X.
10 100 / 61 / 104 0,1 mg Iscador vércukor 6,2
19 121 / 71 / 92
2008.12.10 8 118 / 73 / 83
14 120 / 73 88
19,22 137 / 73 / 82
2008.12.11 8 132 / 67 / 91
20 131 / 79 / 82
2008.12.12 7 óra 119 / 75 / 84 XI.
11 0,1 mg Iscador
20 136 / 70 / 82
2008.12.13 8 127 / 71 / 89
23 146 / 79 / 90
2008.12.14 8 134 / 78 / 92 XII.
13 1 mg Iscador piros a szuri helye!
16 136 / 71 / 83
2008.12.16 8 131 / 74 / 87 XIII.
11 1 mg Iscador
16 145 / 95 / 89 36,6
2008.12.17 8 128 / 72 / 81 36,2
2008.12.18 10 138 / 77 / 102
2008.12.19 11 1 mg Iscador
14.30 129 / 74 / 97 36,2 XIV. vércukor 5.3
2008.12.20 8 146 / 90 / 94
2008.12.21 2.30 140 / 77 / 75
8 141 / 83 / 86
16.28 136 / 75 / 105
2008.12.23 20 133 / 71 / 80
2008.12.24 8 113 / 71 / 80
2008.12.26 8 119 / 73 / 83 XV. III. dodoz!!!
12 0,1 mg Iscador 1 melléfolyt! Sajnos…
20 136 / 83 / 87 Qu.1.serie kipirosodott a szuri helye
2008.12.27 8 142 / 85 / 76
19 120 / 72 / 85 72 kg
2008.12.28 8 137 / 75 / 68 XVI.
12 1 mg Iscador
2008.12.30 8 136 / 73 / 77 XVII.
13 1 mg Iscador
19 122 / 72 / 85
2008.12.31 7 123 / 72 / 82 35,9
2009.01.02 8 131 / 67 / 93 XVIII.
9 10 mg Iscador szívdobogás, szuri helye piros
2009.01.03 16 135 / 67 / 93
2009.01.04 8 130 / 72 / 75 36,1 XIX.
9 10 mg Iscador nagyon piros lett a helye! Kb 5cm !
17.30 140 / 81 / 87 36,6
2009.01.05 22 137 / 79 / 76 nagyon piros lett a helye! Kb 5cm !
2009.01.06 22 141 / 76 / 78 még mindig nagyon piros
2009.01.07 9 131 / 71 / 90 XX.
9 10 mg Iscador III. dodoz vége
18 133 / 82 / 100 a szívemet megdobogtatja!
2009.01.09 8 120 / 74 / 86 már csak picit piros
2009.01.10 19 121 / 68 / 80
2009.01.12 9 130 / 73 / 78
2009.01.14 8 140 / 77 / 84 XXI.
9 0,1 mg Iscador IV.doboz
18 138 / 78 / 84 Qu.1.Serie
2009.01.16 12 0,1 mg Iscador
22 142 / 90 / 74 XXII.
2009.01.17 20 118 / 66 / 84
2009.01.18 8 127 / 72 / 80 XXIII.
9 1mg Iscador
2009.01.20 9 1mg Iscador XXIV.
2009.01.21 19 134 / 76 / 87
2009.01.22 8 121 / 72 / 80
2009.01.23 8 117 / 73 / 78 36,2 XXXV.
9 10 mg Iscador piros lett a helye
21 136 / 83 / 79 36,6
2009.01.24 8 117 / 69 / 78 piros a helye
22 146 / 77 / 79
2009.01.25 8 134 / 77 / 84 még nem mertem beadni…
2009.01.26 8 143 / 86 / 76 XXVI. jó piros lett a helye
9 10 mg Iscador
2009.01.28 9 131 / 75 / 87
2009.01.29 7 130 / 77 / 87 XXVII. IV. doboz vége!!!!
9 10 mg Iscador hőemelkedés, magas vérnyomás
16 156 / 99 / 93 36,9 nagyon piros lett a helye! Kb 5cm !
2009.01.31 20 134 / 74 / 90
2009.02.01 9 143 / 78 / 80 74 kg lettem, bedagadtam, tiszta víz
16 123 / 72 / 94 vagyok!!
23 141 / 80 / 82 2 db vízhajtót ettem!
2009.02.02 9 124 / 73 / 90
2009.02.03 6 128 / 73 / 79
22 129 / 73 / 89 XXVIII.
2009.02.05 9 0.1 mg Iscador V. doboz kezdete
M I. serie
2009.02.07 12 0.1 mg Iscador XXIX.
2009.02.08 7 137 / 85 /76
2009.02.09 13 126 / 62 / 92 1 mg Iscador XXX.
2009.02.10 8 135 / 78 / 80
2009.02.12 11 1 mg Iscador XXXI.
2009.02.14 12 10 mg iscador XXXII. Piros lett a helye!
2009.02.16 12 10 mg iscador XXXIII.Piros lett a helye!
2009.02.18 19 119 / 66 / 85
2009.02.19 12 10 mg iscador XXXIV.Piros lett a helye!
19 137 / 72 / 85 36,6 V. doboz vége!


109. zsóka 2011. 04. 08. 19:38:37
Rákbetegek fóruma
Jó hogy van ez a Bandi nekünk!
Cinci! Az én vérem oxigénszintje 95. Felvezsek 1 kúra kakunfürdőt és járok 1 orosz csajhoz oxigénes tornára.1 hete járok mára hullafáradt vagyok beindult a méregtelenítés, valószinű!


110. habveros 2011. 04. 08. 9:22:02
Rákbetegek fóruma
Kedves "csak én"!

De! Mindenki maga dönt! -és döntsön, mert nem az a cél, hogy a ...NEEEM JÓÓÓ!, NEKEM NEM HATOTT, stb, hanem, hogy végre egy kicsit a természetes anyagokkal való bánásmódot alkalmazzuk, tanuljuk, meg kell találni a SAJÁT BIOLÓGIÁNKNAK MEGFELELŐ hatóanyagokat.

Az alternativ anyag választék nagyon széles, minden funkcióra lehet megfelelőt találni,csak egyet nem lehet :egy időben azonos feladatra többfélét alkalmazni.

Entia non sunt multiplicanda praeter necessitatem or.

„A dolgokat nem kell feleslegesen bonyolítani."

Ez Ockham borotvája. A borotva itt a felesleges feltevések eltávolítására utal, hogy ezáltal a legegyszerűbb magyarázatokhoz jussunk.


Bevált gyakorlat, hogy 10-12 napig alkalmazva egy anyagot, el lehet dönteni,hogy mekkora és milyen hatása van, nem megfelelés esetén 2 - 4 napos szünet után - kicserélhető ugyanilyen célra használatos másik anyagra.

Általában: csak olyan kezelést szabad használni, ami A KEZELT STÁTUSÁT nem rontja.

"Amit ki kell bírni, vagy el kell tűrni, az nem gyógyít!"

Korábban azt mondogattam, hogy az anyagcsere zavarral küzdőknek szinte kötelező a kiválasztó szerveiket külön - külön célbavenni, tisztítani, regenerállni, hogy, és amennyiben lehetséges a BIOLÓGIAI ÉLETKORUK közelítsen a valóságos éveik számához.
Tapasztalatok egytől egyig az mutatják, hogy ez tévedés volt, méghozzá nagy!
Fiatalok, egyrészt jellegzetes tüneteket produkálnak, másrészt egy tisztító kúra "eredményei" láttán jön a NA ETTŐL DOBTAM EGY HÁTAST!

Ettől függetlenül, egy lehetséges sorozat:

-vese,Pannonhalmi vesetea, 10-14 napig, FILTERPAPÍR NÉLKÜL!!! késhegynyi szódabikarbonával, napi 2, max 4 dl elosztva.

- máj: "fitness" ill. nagyon érintett esetekben Medi-sol MÁJTEA, napi 3 x 1 csésze, max 1 hónapos kúra.Kemo ill. nagy gyógyszer terhelésnél Milk Thistle kombináció, (és nem csak a máriatövis, vagy az articsóka, mind a 19 eleme!SZINERGITÁS!)

- vastagbél: Oxitarm 6 hétig este 2 tabl.Az első 2 hét után 2 x 1 Kolosztrum rágótabletta, ill a kúra után, ha tetszik, laktobaktériumok valamelyike.Gyulladásos állapotnál maradjon a kolosztrum,magas Ig. tartalma miatt.

-nyirokrendszer: ez az ahol van bőven ötlet.Aki bírja, rendszeres szauna, akár szobai infra is.A Spa detox ionizációs rendszer, 6 hetes kúrában. ( aki kételkedik, szívesen fogadom egy tesztre).Jön a görögdinnye szezon, ha nincs cukor gond, minden mennyiségben fogyasztandó.

-lúgosítás:a vizelet ph indikátoros ellenőrzése mellett, annak eredményétől függö sűrűséggel alkalmazva az 5%- os, 30 perces kellemes hőmérsékletű fürdő ami "bejött".
Folyamatosan alkalmazható, eleinte makacskodik a szervezet.Fontos, hogy akinek száraz a bőre, azt mégjobban kiszárítja, ezért alapos tusolás után CSAK GYÓGYSZERTÁRI NATÚR, illatanyagot nem tartalmazó testápolót lehet használni. Az a 2 négyzetméter bőrfelület rengeteg mindent képes ilyenkor bevinni a szervezetbe.

A vízelet - nyirok ,tehát vízoldható anyagok rendszere óhatatlanul némi ion rablással, K, Ca, jár, ezért szabott ideig, esetleg és elsősorban a K ésszerű pótlását kívánhatja.

Az egész folyamatot kézben kell tartani, kezdéskor, és letelte utáni teljes laborvizsgálattal.(Nagyrutin)

Remélem,elsősorban az elején mondottak alapján fogsz hozzá a tisztításhoz, és nem szolgai módon másolod, pl ezt, amit CSAK PÉLDAKÉNT írtam.
Szia,Bandi


111. habveros 2011. 04. 07. 20:42:00
Rákbetegek fóruma
Kedves Bebe, és mindannyian!

Számon kéred, az EGYENSÚLYT, ill. annak megvalósítási lehetőségét.
Na igen, bevallom, ez pont olyan volt, mint amikor az orvos mondja, hogy ezt, vagy azt ne, ill. mást meg csináljon. Alapvetően arra próbáltam célozni, hogy a túlzások semmi jóra nem vezetnek.

Két szélsőség: a végsőkig kiképzett, masszív tengerészgyalogosok, valamint a semmi mozgást nem végző nagyfejű, keskeny vállú, hajlott hátú pc rabok.
Nyilván a kettő között van az emberek tömege, akik se maximális, se minimális energia felhasználása, de ezt a „kakaót” a szervezetüknek meg kell termelni. Amíg az IGÉNYEKNEK megfelelő mennyiségű, és minőségű alapanyagokat juttatnak a szervezetükbe – úgy tudjuk – probléma mentesen működnek. Akkor mi is van?

A reklámok agyba ható lihegése: FOGYASSZ! FOGYASSZ! , meg az emberi gyarlóság (kényelem szeretet), hiúság (topmodell akarok lenni) előbb- utóbb kikezdi, elcsábítja a delikvenst. (eddig csak egészségesekről beszélünk)
Jön, a divat életmód változtatás, fogyókúra, vagy TV nasi, és ezzel a szervezet teljes rendszere átalakításra kerül.

A növényevő csontkollekció fehérjebontó rendszere, a zabagép vitamin – nyomelem hiánya benyújtja a számlát. Az alulműködő, ill. tétlenségre kárhoztatott tápanyag feldolgozó részegységekben pangás – besűrűsödés – vezeték beszűkülés – kicsapódások, stb. indul meg. Ezek hatásának összességét nevezik: ANYAGCSERE ZAVARNAK – BETEGSÉGNEK.

MÁRIS OTT TARTUNK, AMIRÓL A FÓRUM SZÓL, DAGANATOS ELVÁLTOZÁSOK, LEGALÁBB IS LEHETŐSÉGE.

Részletekről valamit: ugye a só probléma volt az (egyik) indító, mennyi káliumot együnk, vagy ne együnk. Egyszer már írtam, hogy a bányászott kősó mellett vagyok, és mint kiderült, ez pontosan összhangban van azzal az elvvel, hogy a mikro evolúció az életterületen található tápanyagokhoz igazítja a szervezet működését.
Nem vitatható, hogy a távoli helyekről származó tápanyagok (is) felhasználhatók, csak az ott tapasztalt hatások töredékével kell számolni. (gyanítható, hogy a kezelésekre reklámozottak egy része is hasonlóan működik)

Vissza az egyensúlyhoz: (EARL MINDELL: Vitamin biblia)
- az A vitaminhiány C-vitaminvesztéshez vezethet.
- A B1 vitamin túladagolása pajzsmirigy károsodást, ill. inzulin, és B 6 vitaminhiányhoz vezethet.
- Bármely B vitamin huzamos szedése a többi jelentős hiányához – kiürüléséhez vezethet.
- Mivel a D vitamin fokozza a kalcium felszívódását, fölös mennyisége magas, túl magas kalcium szintet okoz a vérben. (érelmeszesedés)
- Nagy mennyiségű C vitamin megfordíthatja a véralvadás gátlók (Walfarin) hatását.(trombózis veszély)
- A mega- dózisú C-vitamin kimossa a szervezetből a B 12 vitamint és a folsavat.
- Túl nagy folsav bevitel eltakarhatja a vészes vérszegénység anaemia perniciosa) tüneteit.
- Ha vaskiegészítésként vas (II) szulfátot szed, E vitamint veszít.
- túl sok nátrium káliumvesztéshez vezethet.
- Nagy adag cink fogyasztása vas és rézveszteséget okoz.
- Ha cinket ad a diétájához, gondoskodjon elég A vitaminról is.
- Nagy mennyiségű nyers káposzta jódhiányt okozhat, és leállítja a pajzsmirigy működését azoknál, akiknél egyébként is alacsony.
- A szintetikus D vitamint tartalmazó tej magnézium hiányt okozhat.

Ezt csak azért másoltam ide, hogy láttassam, mennyire nem mindegy bármilyen téren az egyensúly felborítása.

Teljesen magánvéleményem, de van némi alapja, működtessük a szervezet minden egységét rendeltetésszerűen, de mértékkel.

Végezetül az élettér terhelését, mint már írtam, úgy tudjuk egyensúlyba tartani, ha ugyanilyen mértékben a lehető legrövidebb időn belül kitakarítjuk, de nem úgy, hogy közben a szervezetet tortúráknak tesszük ki.

Köszönöm, ha végigolvastatok, Bandi112. Bebe 2011. 04. 04. 12:51:50
Rákbetegek fóruma
A RÁK OKAI - SZERINTEM

• Lelki bánat, negatív gondolatok, harag, megbocsátásra képtelenség, kilátástalan élet, céltalanság, csalódás, aggódás, félelem, szeretethiány. Kutattam ezután a környezetemben történt esetek között, találtam rengeteg példát. Egy egész könyvet írtam belőle. - Saját magam is bekerültem egy negatív lelkiállapotba, sok mindenkiben csalódtam. Azt gondoltam, rám már nincs szüksége senkinek, minek élni ilyen helyzetben. Csalódtam az életemben, csalódtam saját magamban… Láttam a szememben a haragot, a dühöt, a tehetetlenséget, a céltalanságot, a feladást. Az önmarcangolás beindít egy folyamatot, amitől a szervezet elsavasítja magát, önpusztítást okoz. Így képes hatni a lelki bánat az anyagi testünkre. Minden mindennel összefügg. Az összes többi ok csak ennek az egynek, a lemondó lelkiállapotnak a jelenlétében képes hatni ránk.

• A rák anaerob körülmények között fejlődik ki, a szervezet oxidálódott (szabadgyökök): A mai környezetünkben, ételeinkben lévő rengeteg szabadgyök, melyek elvonják az oxigént a sejtektől. - Permetszerek, füst, szmog, tartósítószerek, műtrágyák, atomkísérletek, savas esők, a semmit sem tartalmazó „üres” ételek, kozmetikai cikkek, ózonlyuk, káros napsugárzás, földsugárzás, vízér, mellé az egyre sivárabb lelki élet, mind, mind a szervezet oxidációját idézik elő.

• savas közegben, elsavasodott szervezetben

• Gyógyszerek mellékhatása is lehet: nőknél a hosszú távú vérnyomáscsökkentő szedése mellrákot okozhat. - Én ezzel a tudattal szedtem, 11 évig… A vérzsírcsökkentő egerekben rákot okozott, ezek a szerek kioldják a szervezetből a Q 10 - et, aminek egy bizonyos szinten a hiánya már halálhoz vezet.

• Az elhízás szintén hajlamosító tényező, a sok üres kalória, a szervezet számára értéktelen szemét. Ezzel a test nem tud mit kezdeni, ezért becsomagolja zsírsejtekbe, elraktározza, ahol van helye. Veszélyes ez a sok helyen elraktározott zsír, nagy megterhelés mindezt mindennap cipelni, a szívnek dupla akkora erővel kell dolgoznia, a többi szervnek is többletmunkát jelent. A szervezet közben éhes, igazi ételért kiált, további evésre buzdítva a tulajdonosát. Ezt hívják minőségi éhezésnek.

• A fogyókúra: fogyókúra előtt és alatt erőteljesen lúgosítani kell a szervezetet: mert a felszabaduló savak miatt rengeteg betegség előjöhet, a rák is, a fogyókúra is elsavasítja a szervezetet.

• Diabetes: a csökkent hasnyálmirigy-működés is hozzájárul a rák kialakulásához, a védő enzimek termelése is csökken ilyenkor: tripszin, kimotripszin. A hasnyálmirigy a cukrok feldolgozásával foglalatoskodik, nem „figyel” a rákellenes enzimek termelésére. Ezt már 1905 – ben felfedezte Beard professzor, mégis 102 évvel azután is mennyien meghalnak ebben a betegségben.

• Étrend: a túl sok hús elsavasítja a szervezetet, kevés vitamint, rostot, sok üres ételt eszünk, sok konzervet, tartósítószert, édesítőszert, cukrozott ételt fogyasztunk. A sok cukorral, szénhidráttal megterheljük az egyes számú védelmi vonalat, a hasnyálmirigyet, emiatt szegény csak a rengeteg cukor eltűntetésével és raktározásával tud foglalkozni. A cukrok alkohollá bomlanak le, amik savasítják a szervezetet, károsítják a májat! Minden mindennel összefügg, egyik következik a másikból. Aki sok cukrot fogyaszt, alkoholista anélkül, hogy tudna róla! Gyári félkész ételek, Növény védőszerekkel kezelt ételek.
Savasítanak:
Sertéshús: húgysav, kénsav, salétromsav
Édességek, édes italok, fehér liszt, túlzott zsiradékfogyasztás: ecetsav
Fájdalomcsillapítók: acetilszalicilsav
Kávé, fekete tea: csersav
Erős testi megerőltetés: tejsav (izomláz!)
Bosszúság, stressz, félelem: sósav
Szénsavas italok: szénsav
Kólaféleségek: foszforsav
Bor: borsav, kénsav
Amalgámtömések: higany
Környezeti, munkahelyi mérgek: elektroszmog
Dohányzás: nikotin

• Candida albicans: feltételezések szerint annál, aki túlsavasította szervezetét cukrokkal, szénhidrátokkal, fennáll a candidiázis is, ami összefüggésben áll a mellrákkal. Aki candida diétát tartott és kapott gombaellenes gyógyszert, attól elmúlt a rákja is! A gombák által termelt mikotoxin elsavasítja a szervezetet.

• Geopatogén zóna: ha az ágy pont a földsugárzás középpontjában helyezkedik el, pláne, ha a vízér keresztezi. Bár hiába teszed át az ágyadat, ha hajlamos vagy bevonzani ezt a sugárzást, akkor a sugár még be is hajlik miattad, alád kúszik, bárhová menekülsz előle. Még talán jó is ez a sugárzás, a macska is mindig belefekszik! Ki tudja? A földsugárzások pedig 2 – 2,5 méterenként ott húzódnak mindenütt! A középpontban a legerősebbek, tőle jobbra és balra csökken a sugárzás, de már eléri a másikat, vagyis szerintem nem is nagyon tudjuk kikerülni…

• Édesítőszerek

• Izzadásgátlók: a bennük lévő alumínium oldható állapotban van, ez pedig a bőrön áthatolva képes ösztrogénhoz hasonlóan viselkedni, kötődhet az ösztrogén receptorokhoz. / Több mellrákmintában kimutatták a paraben nevű anyagot, ami nemcsak az izzadásgátlókban, hanem más kozmetikumokban: samponokban, krémekben, tusfürdőkben, babahintőporokban, sőt élelmiszerekben is megtalálható! / Ha megakadályozzuk az izzadást, a méreganyagok a szervezetben rekednek, a nyirokmirigyekben elraktározódnak, felhalmozódnak.

• Vettem egy melldúsító habot, amely ösztrogént tartalmazott.

• Változókor: hormonális egyensúly felbomlása, csökkent mirigyműködés,

• A cukorbetegség és a rák az elnyomott ember betegsége, a krónikus szeretethiány megnyilvánulása.

• A fogászati gócok és az amalgámtömések is hozzájárulnak a rák kialakulásához a nehézfémmérgezés miatt.

• Gyermekkori hormonkezelés: injekcióval 4 évig

• Fogamzásgátló hormontabletták, bár szerencsére én ezeket nem szedtem sokáig, csak néhány évig…

• Fitoösztrogének: Szerintem változókorban mégsem szabad szedni semmi ilyesmit tartalmazó szert, mert a rákot, a daganatképződést elősegítheti. Főleg az ösztrogén típusú daganatokat. (pl.cickafark tea, szójabab, csapvíz)

• Mikrohullámú sütő használata: minden ételnek van saját finom rezgése, a nyers ételek élnek. A mikro szétrázza az ételek saját, finom rezgését. 2,4 Gigaherzen rezeg, így alakítja saját képére a benne melegített ételek rezgésszámát! Az ember sávszélessége 1520 kHz és 9460 kHz között van. Még rosszabb, ha műanyag edényben melegítjük az ételünket, hiszen a mikrohullám kioldja az edényből a mérgező dioxint, mely belekeveredik az ennivalónkba. A gáztűzhelyen is túl gyorsan fő az étel…

• Mélyhűtött ételek: megváltoztatják az étel kristályszerkezetét. Próbáljuk meg kiolvasztani a befagyott egész szem cseresznyét. Olyan lesz, mint volt? Nem! Löttyedt, folyik a leve… más lesz…

• Tartósítószerek, konzervek, élelmiszer adalékok, vegyi mérgek, háztartási tisztítószerek…

• csapvíz, benne a fogamzásgátlókkal kiürült ösztrogénnel, és a sok tízezer egyéb anyagról, ami nem odavaló, ráadásul klórral fertőtlenítik, ami maga is rákkeltő hosszú távon…

• Túl sok kozmetikum használata, melyek rengeteg rákkeltő anyagot tartalmaznak, tartósítószert, a tartósítószer-menteseket, sugárkezeléssel teszik tartóssá.

• Vegyszerekkel tönkretett máj, májnagyobbodás, májbántalom


113. mmorci 2011. 03. 24. 22:07:15
Rákbetegek fóruma
Tisztelt Habverős !

Ez a rész volt ami : felbosszantott :"Ez bizony ASZKORBIN SAV!!!!" . Főként, hogy leírtam, hogy USA-ban ismerős lugosító kúra (nincs daganata) keretében kapja a Pascorbin-t. (ott divat a lugosítás, mert több energiájuk lessz a kúra után). A patikában kapható por amit vízben kell feloldani, az tényleg sav mert utána ég a gyomrom . Ezért néztem meg az első beadás előtt a PH értéket 7.2. A feleségemnek akkor 6 körül volt a PH-ja pedig lugosító teát ivott egész nap.

Az Echo TV-ben szereplő "doktor" csapatától kértünk segítséget - korrekt módon bekérték a kórtörténetet és a kezelésre ajánlatot tettek : Ők is C vitamin injekció kúrát akarták COD teával és egyéb hatóanyagokkal beadni . DE 40-50 milliós árat !!! és 70-80% esélyt mondtak ... Ez az összeg számunkra előteremthetetlen volt . A protokoljuk szerint a 3. hónap után napi 150 g C vitaminra emelték volna az adagot. De a C vitamin tipusát/gyártóját nem adták meg. (A magyar C vitamin fele árban van).

Az unoka nővérem 5 hónap alatt a magyar C vitamintól alergiás lett. Németek megesküdtek, hogy NEM a C vitamin okozta, hanem a tartósító és stabilizáló adalékoktól alakúlhatott ki az alergiája.

Akkor döntöttem, hogy C vitamin kezelést próbáljuk meg amikor Komár Lászlóval láttam az interjút, hogy ő is magán rendelőben 11 hónapig kapta a C vitamin infúziót, és utána gyógyúltnak nyílvánították . A kemo ellen a legfőbb érve az volt, hogy nem hagyta, hogy kihulljon a haja.(érdekes gondolkodás)

Ismerősömnek 18 év után újult ki a mellrákja, ezért mindenkinek azt mondom, hogy a gyógyúlt szóval és az életmódjával NAGYON vigyázzon . És járjon vissza kontrolra ...


114. oszlanyiakos 2011. 02. 06. 19:04:50
biológiailag aktív hatóanyagok
biológiailag aktív hatóanyag: a szervezet biokémiai anyagcseréjébe szervesen bekapcsolódnak és hatnak is.
Pl: beveszel egy mesterséges aszkorbin savat (c-vitamin) és a bélflórák egy részét átalakítják szerves kötésebe (a többi 90% kijön belőled), az felszívódik és aktívan bekapcsolódik....

Az a szerencsék, hogy a szervezetünk eléggé intelligens ahhoz, hogy átalakítsa a mesterséges c-vitamint is, mint ahogy a természetes formájával teszi. Csak sajnos nem elég hatékony és lefárasztja a bélflórákat, már ha van egy antibiotikumos kúra után.


115. tovizielvira 2011. 02. 06. 14:20:49
Gyógytornászoknak
Sziasztok
Dévény-torna kapcsán keresek segítséget valaki számára. Siófokon vagy közelében kellene találni egy szakembert, aki tudna segíteni egy 6 éves kisfiúnak a gyógyulásban.
(Antibiotikumos injekció kúra utolsó adagjánál elszúrták a lábát szó szerint. Farizomba nyomták az injekciót...)
Nagyon kérem, aki tud, írjon az emilcímemre.
Üdvözlettel


116. Gabi 2011. 01. 31. 20:52:26
Rákbetegek fóruma
De nem méregtelenítettetek emellett? mert így nem távozhattak az elhalt sejtek. Sajnos egy kúra nem csinál csodát. És ezek a kiegészítő szerek nem tisztítják a vesét, májat. Ha ott megakad, sajnos kidobott pénz az egész.
A lázas állapot teljesen normális egyébként.


117. ednutt 2011. 01. 31. 19:42:13
Rákbetegek fóruma
Kedves Gabi!
"Erős" kúrát rendeltünk Cevitollal és Pancreatinnal, Tationillal meg B15-öt szedett mellé.A kúra ideje alatt szedte ezeket, de nem is tudtuk végig beadatni, mert állandóan lázas volt. Nála a daganat sajnos nőtt.


118. habveros 2011. 01. 16. 23:27:51
Rákbetegek fóruma
Kedves Karter, és mindenki!

Készségesen elismerem, hogy én HÜLYE VAGYOK!

Tehát akkor még egyszer:
A szervezet tisztítása úgy történik, hogy a NYIROKRENDSZERT + A VESÉKET + A VASTAGBELET + A MÁJAT külön – külön az általatok választott módon és eljárással méregtelenítitek. Ezek többnyire 4 – 6 hetet szoktak igénybe venni, és a követő labor el is árulja az eredményt.
Rendszerint egy kúra a vesét kivéve általában nem elég, akkor már elosztva, vigyázva mi menjen, mi maradjon, felváltva lehet folytatni. És,ha ehhez járul a kissé módosított étkezés meg némi testmozgás, bizony 5 – 10évet vissza lehet fiatalodni.
Azt ugye nem gondoltad, hogy én fogom, mint egy orvos a kezedbe adni a tisztító kúra anyagait?! Akkor hol a fórum SZABADSÁGA?
Pont erről beszéltem, ehhez se jogom se a körülmények nem teszik lehetővé.

Bocsánat, ha ez nem érthető, itt a számom, reggel csörögj rám, elmondom:
06 29 435 041
Köszi, jóéjt mindenkinek, Bandi

( ja, semmi baj a nick neveddel, csak gépész lévén elég sok KARTERT ismerek)


119. Gabi 2011. 01. 16. 20:22:56
Rákbetegek fóruma
Maka, használtuk mindkét formában. Tavaly májusban egy emelt kúra, októberben napi 2 ampulla injekció, azóta 6x500 mg tabletta, holnaptól meg megint egy injekciós.
Bandi, igen, nekem kellett, csak nem akartam rákérdezni. De mindjárt írok e-mailt.
Elvis, lehet rosszul emlékszem, de neked nem édesanyád volt beteg?
1 hónapon belül megint rendelek a Puritanstól, akit érdekel ismét, e-mailben jelezze.


120. habveros 2011. 01. 16. 12:29:04
Rákbetegek fóruma
Kedves Mindenki!

Most már mondhatom több éves esetmegfigyelés után, hogy minden alternatív killer alkalmazása, ide értve a b 17-et is, megkérdőjelezhető, ezért:

„A rákos betegek 95 %-a, akik az alternatív kezelési módszereket elkezdik, már túl vannak a hivatalosnak elismert kezeléseken.
Azok esetében, akik az alternatív kezelési módszerekbe csak akkor kezdenek bele, amikor már meghalni küldik haza őket a kórházak, a 300-nál is több alternatív kezelési módszer közül csak egy töredéknyi hányad hatásos annyira, hogy tényleges esélyt adjon a túlélésre. Ezeknek is legjobb esetben csak kb. 50 %-os az esélyük a túlélésre.”

NEM LEHET UTOLSÓ ESÉLYKÉNT ALTERNATÍV KEZELNI!

„Nagyon sok jótékony hatású természetes anyag ismert, de ha azokat mindenféle koncepció és terápiás terv nélkül adjuk, akkor……..”és akkor ez lehet az eredmény:

„Sokan dicsérik itt a Fórumon a B17-et. Sajnos nekünk nem jött be. Édesanyámnak volt rá szüksége, rendeltünk neki egy "erős" kúrát Cevitollal, B15-tel és Pancreatinnal. Az egész kúra alatt szinte végig láza, ill. hőemelkedése volt, borzongott, rossz volt nézni, ahogy napról-napra rosszabb állapotba került. Teljesen tönkre tette az immunrendszerét,(ERRE AZÉRT KÍVÁNCSI LENNÉK) a vérképét, és a máját(NEM AZ ELSŐ ESET, AMIKOR A HŰBELEBALÁZS MÓDSZER EZT EREDMÉNYEZI). Szerencsére időben abba hagytuk, nem adattuk be az egész kúrát, mert olyan rossz állapotba került, hogy túl sem élte volna.

Igaza van a kritikusoknak, kétkedőknek, a magyarázat ott az elején, csak EZT MINDENKI SZEMÉRMESEN ELHALLGATJA!!!!

Aztán: tessék már megnevezni azt a másik 1-2-3 terápiát, amelyek ugyanilyen, már - már VULGÁRIAN nyilvános, eredményeik, -akár pozitív, akár negatív -, legalább ilyen számban ismertek az emberek előtt. Könnyű az utcai kóbor kutyába belerúgni, hisz OTT VAN!,de próbáljatok csak a CACIB győztesek közelébe férni.
Majd minden esetnél megjelenik pl : ISSZUK A COD TEÁT IS …eredmény?
Eszem ágában sincs a COD-ot bírálni, de már az is illegalitásba (orvosi védelem) van, hát még a többi! TITOK! mert pénzforrás!

A véleményformálás, az összes körülmény vizsgálata nélkül, hát hogy is mondjam, felületes.(remélem ez nem sértő)

Köszönöm, sziasztok,Bandi.


121. ednutt 2011. 01. 15. 13:31:08
Rákbetegek fóruma
Sokan dicsérik itt a Fórumon a B17-et. Sajnos nekünk nem jött be. Édesanyámnak volt rá szüksége, rendeltünk neki egy "erős" kúrát Cevitollal, B15-tel és Pancreatinnal. Az egész kúra alatt szinte végig láza, ill. hőemelkedése volt, borzongott, rossz volt nézni, ahogy napról-napra rosszabb állapotba került. Teljesen tönkre tette az immunrendszerét, a vérképét, és a máját. Szerencsére időben abba hagytuk, nem adattuk be az egész kúrát, mert olyan rossz állapotba került, hogy túl sem élte volna.

Két hete szedi Bertha professzor úr termékeit. Ha lesz tapasztalatom róla, megírom.

Gyógyulást kívánok minden kedves fórumozónak!:-)


122. Ilona 2011. 01. 15. 9:09:01
Rákbetegek fóruma
Kedves Maka!
A B17 vitaminról kérdeztél.
A válaszom minden féle daganat típusra jó a B17.
A gyógyulási idő 4 hónaptól-1 évig tart.
Ez a betegségi stádiumtól is függ.
Ez egy teljes életmód váltással jár.
Az intravénás kezelés alatt első 3-4 hét alatt nem ajánlatos a hús fogyasztása.
Ajánlatos:
-nyers ill. párolt zöldségek fogyasztása.
-pékárúból a teljes kiörlésű.....
Emellé a kúra mellé feltétlen szükségesek az antioxidánsok.(C-A-E-vitaminok ill. egyéb antioxidánsok: tationil, pankreatin,B15)
Következő 3 hónap amigdalina (B17) 3x2 naponta + antioxidánsok.
4. hónaptól 8 hónapig 3x1 amigdalina + antioxidánsok.


123. Talina 2011. 01. 13. 23:06:37
Rákbetegek fóruma
Eladó dupla rendelés miatt
B17 alapkúra csomag kiegészítőkkel, fenntartással
Tartalma :
4 doboz B17 vitamin injekció
1 doboz B17 500 mg-os tabletta fenntartásra
1 doboz B15 vitamin (napi 3X1)
-4 doboz AMIGDALINA intravénásan és intramuszkulárisan adható injekció. Dobozonként 10 db ampulla. Az injekciók 3g amigdalina-t (B17 vitamin, Laetrile) tartalmaznak ( 3g/10ml). Használat közben összekeverhető a C-vitamin injekcióval, valamint infúzióként beadva higítható bármely vizalapú infúziós folyadékkal. Hűteni TILOS! Tárolás zobahőmérsékleten. (10-25 fokon)
- 1 doboz B17 vitamin 500 mg-os tabletta fenntartásra. Dobozonként 100 szem tabletta. Fenntartó adagolás mellékelve.(3X1)
- 1 doboz B15 vitamin tabletta. Adagolása : naponta 3X1 tabletta. Dobozonként 100 szem. A tabletták 50 mg B-15 vitamint tartalmaznak.
Eredeti ára : 152.000 Ft / csomag
-32%
Eladó AKCIÓSAN:112 000Ft/ csomag
Kiegészítők:
1. csomag C-vitamin injekció (Cevitol) = 100 db 1 grammos ampulla. Hetente 3X10 gramm, ( 3X10 ampulla) vagy naponta 5 gramm ( 5 ampulla) egybe, intravénásan beadva, közvetlenül a B17 vitamin beadása után, vagy azzal együtt, (összekeverve a B17 injekcióval) injekcióban, vagy infúzióban. Higítható bármely vizalapú infúziós oldattal.
30 000 ,-Ft helyett 27000,-Ft
2.Hatásnövelő, lúgosító infúziós oldat - Bikarbonát 100ml 8,4 % -os (10 palack/ csomag)
Bikarbonát oldat 10 palackos (8,4g hatóanyag/ palack = 100 ml) dobozokban kapható.. (Naponta fél/egy palack= 50/100 ml szükséges.) A Bikarbonát Európa összes országában használatos és törzskönyvezett készítmény.
19000,-Ft helyett 17000,-Ft
3. 5. Infúziós sóoldat (250 ml) műanyag flakonban - Az infúziós beadásokhoz szükséges hígításra
A flakonban lévő infúziós sóoldat 0.9% töménységű és 250 ml. Műanyag flakonja olyan nagyságú, hogy kényelmesen belefér a hatóanyag is.
500Ft/db helyett 450Ft 9000,-Ft
Infúziós szerelék , injekciós tű,szérumtű 20db 6000,-Ft
Celladam ampullás 8db 15000,-Ft
ÖSSZESEN: 186000,-Ft


124. zsóka 2010. 12. 29. 10:00:40
Rákbetegek fóruma
ezt t
Kezdőlap > Természetgyógyászat
Természetgyógyászat, alternatív kezelés

Alternatív biofizikai megelőző és kiegészítő rákterápia

Szállodánkban 2011.január 15-től bővítjük a természetgyógyászati kezeléseket, és bevezetjük a daganatos betegségek alternatív megelőző és kiegészítő kezelését.
Az alternatív kezelést Aszalós technikával végezzük, Magyarországon elsőként, csak nálunk kerül alkalmazásra.
Az alternatív biofizikai, megelőző és kiegészítő rákterápia . daganatos betegségek preventív és kiegészítő kezelésén alapul.

A készülékkel a sejtek és sejtfalak csökkentett energia-szintjét a normális szintre lehet beállítani úgy, hogy a készülék segítségével a daganatos, rákos szervezet 20 millivolt és 90 millivolt feszültségű egyenárammal töltés kerül biztosításra az energia-csökkent sejteknek oly módon, hogy a készülék a másodperc tört része alatt folyamatosan váltakozva 20 és 90 millivolt közötti egyenáramot juttat a daganatos, rákos testrész sejtjeihez. Az elektromos töltés kezelés lehet külsőleges, amikor kívülről a beteg szervre kerül elhelyezésre 2 db elektróda, ezáltal kerül bevitelre a hiányzó töltés a sejtekhez. A kezelés 1-1 alkalommal 30 percig tart, eredmény eléréséhez legalább 20 db kezelés szükséges.

A megelőző és kiegészítő kezelések a rákterápia hatékonyságát orvosi referenciák biztosítják.

A terápia 21 napos időtartamában komplex természetgyógyászati kúra csomaggal,teljes ellátással vehető igénybe.

A komplex természetgyógyászati csomag tartalma:
- 18 gyakorlatból álló tai-chi gyakorlat sor
- zhineng chi-kung (gyógyító bölcsesség gyakorlata)
- 8 brokát tekercs egészségfejlesztő gyakorlat sora
- Tibeti hangtálas relaxáció
- meditációk ,természetgyógyászati konzultáció
- nordic walking tréning.

A természetgyógyászati kezelések egyénre szabottak.

A vizsgálatok és kezelések Orvos-Természetgyógyász felügyelete alatt történik.

A terápiára orvosi szakvéleménnyel fogadunk jelentkezéseket.

További információt az info@panoramaapartmanhotel.hu email címen kérhet.
aláltam!


125. Elvira 2010. 12. 06. 14:23:57
Életfa Egészségmegőrző program
Sziasztok - az az igazság, nem tudom mihez kezdenék pl. a Teafa olaj nélkül. Az a kicsi üveg már sokszor segített, inkább csak felsorolom:
- torokfájás (kb. 10-15 perc alatt megoldva)
- vírus vagy baktérium fertőzés első jeleinél folyamat megállítva 3-4 óra alatt, 1-2 nap alatt teljesen felszámolva
- seb (két kicsi fiam van, s elég sebesek szó szerint. Ez fertőtlenít összehúz, egy gyógypuszi és elfelejtve a történet
- ótvar - vagy 2 nap kellett hozzá, hogy
- Candida (a kúra minden hercehurca nélkül kipipálva)
- hüvelygomba (mivel Basico-t szedek, már nem jön elő, de olyan, hogy orvoshoz menni, el van felejtve)

Nekem az inflenza járvány ellen ez az egyik fegyverem, a másik a 31-es, az Eucasol spray és ViviAloe.


1. lap 2. lap 3. lap 4. lap (5. lap) >>>6 lap

 

Regisztrált felhasználók belépő felülete
 Név:
 Jelszó:

MiM - Medical Info Media
A WEB-lapon megjelenő információk nem pótolják az orvosi vizsgálatokat, a szükséges beavatkozásokat, az alkalmazható terápiák hatékonyságát.
MiM
eXTReMe Tracker